Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardysova Vánoční Amnestie, neboli žádost o unban.


18.12.2021 22:17

Zdravím.. Opět. Opět jsem po měsíci zde s dalším pokusem o získání unbanu.

Permaban mi byl udělen přesně dne 10.11., a jak už jde vyčíst z názvu, udělil mi ho administrátor @Dzardys. Permaban byl udělen konkrétně za 'Porušení pravidla 0 + historie'.

Takže, abych nějak zavedl do situace, za co mi byl tedy permaban udělen?
Šlo o naše klasické okrádání kamionu, které si myslím, že každý už zná. Nebudu to tady opět nějak extrémně rozvíjet, místo toho dodám z celé akce video (V čase 3:10 je důvod k permabanu), popřípadě si přečtěte moji starší a zároveň první žádost o unban.

Musím uznat, že reporty typu jako jsou tyhle, na nás skutečně bývali denně... A já když se na to nyní podívu zpětně, jsem si plně vědom toho, za co na nás tyhle reporty byly podány. Jenomže bohužel, nebylo tomu tak do té doby, dokud jsem to tím permabanem doopravdy neschytal.

Jsem si plně vědom toho, že za ty přibližně 4 měsíce, co jsem byl tenhle, jak by řekli ostatní, ''jezdící kulomet'', jsem zkazil poměrně DOST lidem požitek ze hry. Mohl jsem být rád, že mi ten permaban nepřiletěl už o mnohem dřív. Ovšem, dá se říct, že jsem permaban mezi touhle érou ''jezdícího kulometu'' už měl, a to byl fórum permaban, který jsem měl něco přes dva měsíce, a od něj mě zachránila banová amnestie. Po necelých 2 týdnech od onoho unbanu mi přilétla opět perma, která ale byla už skutečně ve hře, a taky zároveň byla moje první. Opět jsem tady s tou šancí, že mě zachráni další amnesite. Jelikož hraju na Skimu už něco přes rok, konkrétně jsem začal asi v polovině listopadu roku 2020, tak věřte tomu nebo ne, permaban je pro mě opravdu nepříjemná věc, ikdyž jsem si o ní doslova žádal sám. Začal jsem s nelegálním RP, jelikož to je nejlehčí cesta RP kterou může kdokoliv na Skimu jít, a u toho nelegálního RP se držím až do teď, a doteď mě to i baví. Zajisté, pro někoho by to moje tzv. ''illegal RP'' bylo k smíchu, ale já se nestydím to říct. (:

Chtěl bych se tedy omluvit celé komunitě, která se stále na Skimu i doteď drží, samozřejmě hlavně těm, kteří měli to neštěstí se se mnou IC setkat, a zhnusili si kvůli mě hraní na Skimu. Velká omluva taktéž patří celému Admin Teamu, hlavně těm, kteří měli ty nervy řešit denodenně reporty na mě, a nejvíce samotnému Dzardysovi.

Co bych na skimu po případném udělení unbanu RPit? Zajisté se nedá na 100% určit předem. Nějaký typ nelegálního RP se najde určitě, od toho bohužel jen tak neodejdu. Ovšem, nebude to žádný typ RP který by mohl vyvrcholit na něco, jako na to na co se to vyvrcholilo teď.

Na konec taktéž patří velké poděkování Dzardysovi za udělení této možnosti na udělení unbanu, ikdyž je možné, že mi udělen nebude. V případě že nebude, poděkování taktéž samozřejmě patří všem se kterýma jsem si za tu dobu hraní na skimu měl možnost semtam něco zaRPit.

Děkuji všem za přečtení tohohle příspěvku a za případnou reakci. Přeji hezký zbytek dne. (:

19.12.2021 16:11
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban
24.12.2021 00:04

No, co s tebou, chlape? Vidím docela značný nesouhlas komunity s tvou žádostí o unban. Já strašně nerad chodím proti zájmům komunity, přeci jen díky mně vymizely skoro úplně stížnosti na hráče ilegálu, a ti, kteří neskončili s permabany, si dnes dávají docela dost velkýho majzla na to, jak hrají. Tedy aspoň valná část.
Taky tu máme docela nepříjemnou záležitost, Discord server, jehož jsi součástí. A dokonce jsi snad byl v hovoru s Bartym a dalšími, když jsem jim předevčírem dával permabany za to metování, ne? Plus k tomu ještě hodím rozposílání fotek mé osoby a dalších členů AT, ale z toho neobviňuji tebe. Jen se motáš kolem dost špatné party lidí. A víš, co je ještě horší?
Ani jeden si nedokážete představit, co jsou vaši kamarádi schopní pro unban udělat. Myslíte si, jak se vzájemně kryjete, přitom jeden větší práskač než druhý. Tak se na nějaké problémy vykašlete a začněte sekat latinu.
Unban ti dám, ale budeš pod přísným drobnohledem, alespoň dokud neuznám za vhodné, že se skutečně není čeho bát. Přeji ti tedy mnoho úspěchů a málo skimokropenicka.
Veselé Vánoce.


Powered by LeoSight IFS
LT~74

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024