Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o zrychlení soudního procesu


19.12.2021 19:47, naposledy upraveno 19.12.2021 21:53 uživatelem MarcusAnderson

Podatel: Malcolm Jonson

Věc: zrychlení soudního procesu.

Odůvodnění: Vážený soude, prosím o zrychlení soudního procesu, dnešním dnem jsem pobyl 11 dnů na cele předběžného zadržení. Po příslušné složce která má případ řešit není ani vidno.

Závěr: Vyzývám soud SA o vyřízení.

Johnson

21.12.2021 11:49

Adresát: Malcolm Johnson
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Johnson,
děkujeme za zaslání podnětu.

Upozorňujeme, že dle zákona 2/2020 Sb. zákona o policii, hlavy čtvrté, §10 smíte být držen v cele předběžného zadržení, v případě zvláštně závažné, nebo opakované a prokazatelné trestné činnosti až 15 dní. 

Taktéž bychom rádi podotknuli, že soudní řízení, ani zrychlená soudní řízení v případě kdy je žalobce policie nebylo, není a ani nebude urychleno, či jinak vyřízeno na žádost obviněného. Váš případ bude vyřešen v téže dobu, kdy na vrchní soud San Andreas dorazí potřebné dokumenty a především žádost o zrychlený soudní proces, která ve Vašem případě ještě nedorazila. Děkujeme za pochopení.


juris doctor Violleta Reed,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22