Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vozidla a hráči na skimu.


22.12.2021 14:58, naposledy upraveno 22.12.2021 22:29 uživatelem Phobios

Ahoj, 

Někteří z vás mne znají, nekteří ne, ovšem kvůli tomu nevytvářím tento příspěvek zde na forum. Jsem zde pro to, že bych chtěl vysvětlit pár pojmů, která denně při našem hraní potkáváme snad všichni, odůvodnit, proč to tak nejde, nebo proč to neexsituje a je absolutní nesmysl. Téma si rozdělíme do pár bodů, které chci probrat a tím budou: Full tuning, v plné palbě a 100% tint.

První bod - full tuning.


Tak začneme asi tím, co vidíme skoro v každém inzerátu na auto.

Full tuning - Co to vlastně je slovo tuning? Tuning má několik odvětví, ať už vizuální tuning nebo tuning zaměřujicí se na zvýšení výkonu, nebo kompletní přestavby vozidel. Z toho vyplývá, že tuning je určitý druh úprav vozidel, motorek a kdo ví čeho všeho. Ovšem nyní zde obkecávám něco, co jsem probírat měl ale neprobral. Tudíž zpět k tématu full tuningu. Poslední dva dny jsem ztrávil pročítáním všemožných pramenů, jestli někde najdu slovní spojení full tuning. A skutečně jsem na něco narazil. Když si totiž do jakéhokoliv prohlížeče napíšeme slovní spojení full tuning, vyjede nám to stránku s prodejem dílů, nikoliv žádný přesný pramen, či definici slova full tuning. Ano slovní spojení full tuning existuje, ale né v takovém spojení jaké jej potkáváme na našem serveru (viz. screenshot).

V plné palbě - Doslovná definice spojení v plné palbě označuje výbavu vozidla, tudíž klimatizace, elektricky ovládaná zrdcátka, boční skla, tempomaty, ABS, ESP, vyhřívání sedaček, skel a volantu a podobně. Tudíž slovní spojení v plné palbě můžeme skutečně použít, není v tom problém.

 


Druhý bod - 100% tint

Mnozí z nás se již určitě ve hře setkali s vozidlem, které mělo v /ed napsáno 100% tint(viz. screen). Lidé si myslí, že 100% je vlastně největší tint, ovšem opak je pravdou, stupnice tintu je obrácená, 100% je pure glass neboli čisté sklo bez zatmavení(viz. screen).


Tímto bych příspěvek chtěl ukončit, snad to někomu pomůže ke zlepšení /ed svého vozidla, či při prezentování prodeje vozu.

Pokud někoho ještě něco napadne, co by se hodilo doplnit, stačí napsat komentář pod příspěvek. Vždy bude lepší názor více osob než-li jedné. 

Děkuji za přečtení tohoto kratoučkého příspěvku a přeji vám hezký zbytek dne.

//E: Taktéž doplním, že procento tintu znamená propustnost světla do vozu, tudíž to není procento tintáže ale průchodnosti světla.

//E: Taktéž u screenshotu /ed si můžeme povšimnout fake SPZ, pokud chcete erpit fake SPZ tak si stačí odregistrovat vozidlo a SPZ je vlastně v tu chvíli je SPZ faková a policie jí nevyhledá.

22.12.2021 16:09

/ed tint 0% coming soon... xD


Powered by LeoSight IFS
LT~64