Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení nebo zkrácení permanentního banu.


uuow123

Hráč

9
23.12.2021 10:42

Zdravím, rád bych si poprosil zkrácení nebo zrušení banu.                                                                                            Dostal jsem perma ban, bohužel už druhý.

Ban mi byl udělen za trash RP a historii.
Ban jsem dostal oprávněně a byl udělen adminem Dzardysem.

Už si to moc nepamatuju do detailu
Uvedl bych to do děje asi tak, že jsem se pokoušel sprejovat, projel okolo hasič a zastavil ,když vystoupil z vozidla zkusil jsem doběhnout ke svému autu, ale on se rozběhl za mnou a při běhu na mě skočil pomocí příkazu /tackle.. a zalehl mě,
jelikož použil příkaz tackle při běhu tak mě zalehl a já spadl jenže jeho character neležel na mně, ale buglo se to tak, že ležel až za mnou, což jsem nebral jako že mě zalehl když na mně neležel, takže jsem vůbec neerpil zalehnutí erpil jsem jen že jsem spadl, potom ke mně přiběhl a já se zvedl, napsal "/me zaklekává" a já mu odepsal "/do neležím na zemi" psal mi něco ve smyslu : "je to kvůli skriptu"
Potom mi napsal že mi dal report.

Chtěl bych se omluvit za moje TrashRP
Vím, že jsem dostal ban před pouhýma necelýma dvěma týdny (přesněji 11 dní), ale rád bych si zahrál protože mě RP na Skimu hodně baví.

Děkuji za přečtení a pěkný zbytek dne.

23.12.2021 16:38

No, v tvé historii se dá docela pěkně scrollovat, což vypovídá o tom, že z hlediska RP jsi hráč, který má problémy. V souvislosti s tím bych tě tipoval na hráče ilegálu (fr si bohužel nepamatuju všechny bany, které jsem rozdal, kdo se při skoro 900 má orientovat). Ale máme tu ty Vánoce a svátky, proto přivřu obě oči a za snahu během žádosti ti trest zkrátím, vyprší ti za 200 hodin, což bude 1. ledna okolo půl až tři čtvrtě na jednu ráno. Užívej.


Powered by LeoSight IFS
LT~26