Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Finance pro nákup vozidla do HZS


Lexikonn

Hráč

78
23.12.2021 17:21

Podatel: Raymond O'Conner

Věc: Finance pro nákup vozidla do HZS

Odůvodnění: Přeji pěkný den váženému kongresu. Zprvu bych se rád omluvil, že vás obtěžuji přes svátky klidu, avšak bych tímto dopisem rád požádal o finance na nákup vozidla Chevrolet Suburban z roku 1989 v hasičské úpravě. S příchodem zimního období se nám zvýšil počet výjezdů a počet stávajících vozidel nás dosti limituje v naší práci, jelikož každé vozidlo je uzpůsobeno na jiný typ výjezdů, tím pádem není možné využít libovolné vozidlo na kterýkoliv výjezd. Velmi by nám pomohlo další vozidlo s označením RZA. Cena vozidla o které žádám je 780.000 Kč.

Děkuji, major O'Conner, velitel Hasičského záchranného sboru San Andreas

Záměr: Koupě vozidla Chevrolet Suburban

zeldinko

Hráč

45
24.12.2021 00:02

Podatel: Raymond O'Conner

Věc: Finance pro nákup vozidla do HZS


Vážený pán O'Conner,

ďakujeme za zaslanie podnetu, váš podnet sa na dnešnom zasadaní kongresu ku dátumu 23.12.2021 preberal a kongres sa po vhodnom oddôvodnení jedného z členov hasičského záchranného zboru rozhodol vašu žiadosť schváliť.


Benjamin Reed
Predseda kongresu San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~32