Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-295] Přezkumné řízení - Violleta Reed, J.D.


26.12.2021 21:51

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
k přezkumnému řízení ve věci:

pochybení soudce Viollety Reed, J.D. (dále jen stíhaná)


Dne 26. 12. 2021 byl vydán následující rozsudek:

V přezkumném řízení bylo zjištěno, že se stíhaná mohla dopustit porušení těchto zákonů:
zbavení života udělením v té době nepřípustného trestu smrti (čl. 6 zk. 2/2018), zneužití pravomoci úřední osoby (§66 zk. 14/2020), nedovolené narušení hospodářské soutěže v bodech b) a c) (§3 zk. 11/2020), maření úkolu úřední osoby (§67 zk. 14/2020).

Stíhaná bude za tyto skutky souzena u nadcházejícího trestního řízení, které bude sloučeno s trestním řízením, které obsahuje další obvinění a které dne 25.12.2021 navrhla Policie San Andreas. Předvolání k tomuto řízení bude brzy doručeno všem účastníkům řízení.

Soud tímto rozsudkem dále rozhoduje:
o dočasném propuštění stíhané z funkce soudce vrchního soudu až do dokončení trestního stíhání ze strany Policie San Andreas a vydání rozsudku v trestním řízení ze strany Vrchního soudu San Andreas;
o nařízení vyšetřování Policie San Andreas proti Benjaminu Reed ve věci možné spolupráce na zneužití pravomoci úřední osoby.

Vina stíhané zatím nebyla prokázána a proto bude přezkumné řízení následováno vznikem trestního řízení proti stíhané jakožto obžalované. Stíhaná bude mít možnost u tohoto řízení prokázat svoji nevinu a anulovat tak veškerá rozhodnutí rozsudku přezkumného řízení. Bude-li naopak u tohoto řízení prokázána vina, bude stíhaná, jakožto obžalovaná odsouzena za uvedené činy.


 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~36