Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Seznam ostatních institucí, které poskytují PNP


29.12.2021 01:50, naposledy upraveno 24.1.2022 22:01 uživatelem SedliX

Zdravotnická záchranná služba San Andreas

Lektorský sbor při výjezdové základně Montgomery


Zde naleznete seznam všech institucí, které spolu se ZZS SA poskytují na území státu San Andreas přednemocniční zdravotnickou péči. Všechny uvedené instituce splňují podmínky dle zákona 29/2021, který v plném znění naleznete zde. Pokud byste rádi registrovali svou organizaci, abyste mohli poskytovat přednemocniční péči, prostudujte si zákon 29/2021. Všechny potřebné formuláře k registraci Vaší instituce pak naleznete zde. 

Název instituce Typ posádek Poznámky
Hasičský záchranný sbor San Andreas BLS V provozu

Typy posádek

Zdravotnická záchranná služba San Andreas poskytuje posádky ILS a ALS. Ostatní instituce mohou poskytovat posádky BLS a ILS.

Posádky ALS jsou posádky vedené lékařem, který dokončil kurz ALS (advanced life support). Tyto posádky jsou v systému přednemocniční péče nejvíce odborné. Mezi posádky ALS patří také letecké skupiny ZZS SA.

Posádky ILS jsou vedeny zdravotnickým záchranářem, který dokončil kurz ILS (intermediate life support). Oproti posádkám ALS nesmí ponechat pacienta na adrese, pokud si to pacient sám nepřeje, mohou jej však na adrese ponechat proti negativnímu reverzu. Ten lze sepsat v případě, kdy pacient odmítá transport do zdravotnického zařízení, přitom musí být schopný rozhodovat o svém zdravotním stavu.

Posádky BLS jsou vedeny zdravotníky, kteří absolvovali kurz BLS (basic life support). Jde o nejméně odborné posádky, které nesmí ponechat pacienta na adrese, ani s ním nesmí podepsat negativní reverz. 

Všichni poskytovatelé PNP musí disponovat alespoň jedním vozidlem RZP, které musí být vybaveno dle předpisů, které vydává lektorský sbor ZZS SA. Technické parametry a minimální požadavky na vybavení vozidel naleznete zde.


Powered by LeoSight IFS
LT~20