Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o permanentni unban


JiriDolezal

Hráč

1
29.12.2021 18:53

Zdravim zhruba pred 7 mesici jsem dostal permanentni ban zduvodu nadavani AT a vraceni se na misto smrti a za to se moc omlouvam,rad bych si znova zahral na skimu strasne moc mi to chybí,a rad bych si znova zahral ze skimo komunitou  a kdyby jste mi daly unban tak bych zlepsil svoje chovani a erp kazdej neni dokonaly ve vsem  

Predem Dekuju za odpověď

 

1.1.2022 23:01

Ahoj,

pošli mi, prosím, dva poslední logy, které máš (20. 6. 2021).

JiriDolezal

Hráč

1
2.1.2022 14:01

Ahoj 

Ja ty logy uz nemam protoze jsme musel dat pocitac do tovarniho nastaveni,ale muzu ti popsat tu udalost co se stala.

jely jsme si takhle s kamosem s dillimoru a jely jsme do montgomery no a tam jsme se vybouraly a tak jsem to erpilx, pak jsme sli do nemocnice tam nas hodil nejakej typek no tak jsem to tak vse. Za erpily a najednou se stala takova vec ze ty dva typci po me a po mým  kamosi nas zacli sprejovat no a furt nas zabijely ne a pak si podaly report ze my je zabijime a pak jsem se trosku nasral a sel jsem si pro moje auto no a pak jsme naboural a nerpil jsem to a pak jsem dostal hned permanentni ban.

12.1.2022 18:08

Ahoj @JiriDolezal, omlouvám se za zdržení. 

Rozumím. Začněme tedy od začátku a řekni mi, který z tvých dvou účtů chceš nadále používat, druhý bude zabanován, abys neporušoval pravidlo o multiaccountu.

JiriDolezal

Hráč

1
18.1.2022 08:27

Tenhle ucet si chci nechat a ten jan svarovsky chci zabanovat

20.1.2022 18:45

Rozumím,

jen co se dostanu do hry, podívám se na tvou historii, zhodnotím závažnosti jednotlivých banů, jejich počet a ozvu se ti s verdiktem.

JiriDolezal

Hráč

1
22.1.2022 13:54

Ano dobre

24.1.2022 22:40

Rozhodl jsem se, že ačkoliv jsi dostal už celkem dva permanentní bany, dám ti ještě jednu šanci. Důvodem je, že poslední permu jsi dostal v srpnu a protože se chceš vrátit, zřejmě máš o RP zájem. Na co tě však předem upozorňuji je, že další permanentní ban už bude skutečně permanentním. Proto bych ti doporučil si důkladně přečíst pravidla a pokud bys měl zájem, můžeš se obrátit na helpery ve hře (/hc) nebo na Discordu v roomce #help, ovšem netaguj prosím roli. Unban ti dám, až se dostanu do hry.


Powered by LeoSight IFS
LT~68