Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání proti bodu kauce v rozsudku S-297.


31.12.2021 02:33

Podatel: Violleta Reed, J.D.

Věc: Odvolání proti bodu kauce v rozsudku S-297.


Odůvodnění: 

Vážený soude, 
dne 30. prosince 2021 bylo na základě trestního řízení v soudním dokumentu S-297 rozhodnuto o výkonu trestu s v délce deseti dní, s nástupem do výkonu trestu dne 02. ledna 2022 a možnost zažádání o kauci po uplynutí dvou dnů ve výkonu trestu. 

Chtěla bych soud na základě druhého odstavce, 32. článku, hlavy čtvrté Hospodářská, sociální a kulturní práva, listiny základních práv a svobod říkajíc ,,(2) Ženě v těhotenství je zaručena zvláštní péče, ochrana v pracovních vztazích a odpovídající pracovní podmínky." požádat o udělení kauce a možnosti zaplacení kauce před nástupem do výkonu trestu. V momentální době jsem v třicátém týdnu rizikového těhotenství, na které jsem soud při řešení trestního řízení neupozornila, proto tuto informaci podávám dodatečně i s velice nedávnou lékařskou zprávou provedenou po trestním řízení ve Fakultní nemocnici Las Venturas. 


Záměr: Dosáhnout možnosti udělení kauce před nástupem do výkonu trestu.

Přílohy: 1. Lékařská zpráva FNLV **Zpráva byla jako originál odeslána v dokumentu odeslaném k soudu**

((@Rataj))

31.12.2021 16:54, naposledy upraveno 31.12.2021 16:55 uživatelem Kolpanek

Adresát: Violleta Reed, J.D.
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená doktorko,
Pečlivě jsme se zaobírali tímto podnětem a rozhodli jsme se Vám vyhovět. Udělujeme Vám kauci ve výši 4 000 000 kč. Pokud-li odmítnete vyplatit danou kauci, tak se Vám dostane speciální péče a budete svůj trest odnětí svobody vykonávat v nemocnici namísto vězení, jelikož věznice není schopná zajistit odpovídající podmínky rizikovému těhotenství. 


JUDr. Kristina Lopez, Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~47