Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na mě neznámého člena AT


KukisTV

Hráč

38
31.12.2021 14:07, naposledy upraveno 31.12.2021 14:08 uživatelem KukisTV

Zdravím. - Topic má být Stížnost na (mě neznámého) člena AT.
Ještě než začnu, nejsem člověk, co píše stížnosti, vždy sklopím uši a nechám ze sebe dělat debila přes všechno.
Což mě ale dnes přešlo po tom, co si myslím že jeden člověk, přesněji člen AT tahá ooc věci do ic světa ( LAGY )
Veškeré nadávky jsou v textu zamazané, nebo přepsané.

Situace: Vše to začalo tím, že mně odtáhnuli auta, s tím nemám problém protože pozemek nebyl můj. Koupil jsem tedy pozemek a začal tam parkovat. Jelikož v danou dobu nebylo nic dostupné na webu jako možnost mapingu a měl jsem vysolit 800 za maping, tak jsem to vzdal. Nakopal jsem dřevo a položil ho okolo domu jako živý plot a nechal zamknout.

Co se ale nestalo, jeden den zmizela větší část dřeva. To jsem vypustil z hlavy, do té doby než se nestalo to co dneska. Zmizela druhá část dřeva. ( dřevo mi je jedno, stačilo přijít ooc, říct mi že to dělá lagy a smazat ho, ne mi u toho roz**dat asi 10 aut a říkat že to je ic důvod)
Jelikož vím, že když někdo nabourá do dřeva autem, tak se zničí a potom znovu obnoví, tak jsem viděl něco většího.

Podal jsem si report, jednoduše a zkráceně: Byl to nějaký člen AT, který k tomu měl údajný "IC důvod" (píšu to do závorek, nevěřím tomu já ani zbytek lidí). Jelikož se IC s nikým nebavím, nemám žádné kamarády a ani nepřítele ( ostatní si to taky myslí ), což by tedy měl být ten daný člověk, tak to vidím názorně:  Daný člověk ničí auta z ooc důvodu. (Aktuálně to pro mě tak vypadá, třeba tomu tak není)
Což Dzardys vyvrátil zrušením reportu, že do toho nemám tahat ooc. ( Nic proti Dzardysovi, je to jeden z nejlepších členů AT, který dělá podle pravidel, proto se nedivím že mi neodkryl kdo to byl, protože bych to mohl případně zmetovat ) Po nějaké době a ohledávání místa činu jsem přišel na  to, že celou dobu nahrává kamera v Bentley ale nikde není papír. Podal jsem si tedy znovu report a fakt že jo: Papír tam není, ale " to vlastně není problém, protože ho admin dodá odpoledne "😊👍
Kromě toho že to je k**va nekorektní že se po všech požaduje aby tam nechali papír a já osobně za to měl málem ban, tak u admina se to lehce přehlídne, že ho doplní (Co má doplňovat, když už tam ten papír není a já to vyřešil..)
Ok - Moje auta na kaši, tady ale přichází další problém. Ne všechno co mi stojí u domu je moje, tutíž kvůli někoho možného "ic důvodu" přišli dva hráči k DM z třetí strany. Přesněji Pontiac a šedý Cayman, pokud někoho ic někam zasahuje a má mě poškodit, tak má tedy cílit na mě, ne na další hráče. Tudíž v přílohách mám jejich povolení a tato stížnost je téže vyhlášena i od nich (@Jacko88 a @Radekfil) za DM každého z aut.

Závěrem nic neměním, stále to vidím to jako DM a názor nemám v plánu měnit, dokud se tedy daný člen nevyjádří jak to je.
Nevím jestli když se vám nelíbí třeba soused, tak mu půjdete rozbít auto nevím čím, že mu upadne nárazník a další věci. ( Jako ok, možná mu to obtáhnete klíčem, ale neuděláte z toho auta totálku )
Pokud je to člověk, který se zásadně bojí o planetu (mimochodem, s/o, nabíhej sem a čti tohle Naše planeta je věda) nemám problém se přidat, během noci odvrtat každému z veřejně nebo v garážích zaparkovaných aut víčko od nádrže, nasypat do ní písek s tím že se fakt to auto rozbije. Klidně si ic půjdu sednout, když to máme tahat do extrémů - nebo ne? 

Nápad jako kdo by to mohl být mám, ale nechci ho vytahovat protože k tomu mám jednu páku.

Na konec se chci omluvit za případné chyby, už trávím nějakou tu hodinu řešením a mám toho dost i z ostatních stran, chodím si sem zahrát a ne ku**it si náladu.

Přílohy: (zamazal jsem nadávky, pro případ že je chcete vidět mám i originál 🙂)
1) obrázek zbylého dřeva i s datumem (1 zmizení)

2) report číslo #1

3) report číslo #2

4) jak bylo prvotně dřevo

5) Auta co nejsou moje

6) Povolení na stížnost od majitelů aut:

31.12.2021 14:55, naposledy upraveno 31.12.2021 15:03 uživatelem Dzardys

Tolik zbytečného textu za nic 😄 Někdo ti rozmlátil auta z dobrého IC důvodu, stěžuješ si, že ti ho nesdělim, protože je to IC věc, tak si podáš stížnost, kde to hážeš na lagy, ač jsem tě s tím poslal do háje. Poznámka třeba být nemusela. Popis osoby ti pošlu na Discord, daný admin konečně vstal, ne každý nolifí Skimo už od rána jako ty. Ale dobře, nechám se ještě vyjádřit příslušného admina.

31.12.2021 15:23, naposledy upraveno 31.12.2021 15:29 uživatelem Rataj

Bohužel, slovo poznámka se v pravidlech nachází pouze jednou a to zde:

35. Vykradení zamčené nemovitosti vyžaduje předem povolení administrátora, který musí akci po celou dobu sledovat. Je možné vykrást pouze zamčenou nemovitost hráče, který je online, nebo je neaktivní po dobu 14 dní a více, pokud člen AT nerozhodne jinak. V případě frakčních nemovitostí záleží na uvážení člena AT. Vykradení odemčené nemovitosti je možné bez dohledu AT. Každé vniknutí do domu a jeho vykradení musí být adekvátně sehráno, hráč musí na místě ponechat poznámku s informací o vniknutí a vykradení. Není možné vykrást trezor v interiéru (policie může zabavit nelegálně držené předměty v trezoru při domovní prohlídce dozorované GA+ a IC schválené soudem).

Týká se to interiérů, což není tento případ. Když ti někdo sebere předměty, které se ti válí kolem baráku (obzvláště, když se jedná o předměty, které lze hezky prodat nebo využít k výrobě - kdyby nebyly "zamčené," tak zmizí ještě rychleji, protože ne každý chce čekat na administrátora), nemusí na místě nechávat poznámku. Dále, jestliže má hráč IC důvod ti poškodit majetek, nejedná se o DM, to je prosté. Na "totálku" nejsou, sám na screenech ukazuješ auta, která mají jen pomačkanou karosérii. Kdyby IC důvod nebyl, pak je samozřejmě jakékoliv poškození DM, v tom máš pravdu. Pak co se týče toho, že jsou poškozená auta i jiných hráčů. Pokud se nepletu, tak tam sídlí nějaká frakce, ty auta jsou tam všechny pohromadě z nějakého důvodu. Cílem jsi třeba nemusel být přímo ty jako osoba. V každém případě to už ale Dzardys prošetřil, určil, že se o DM nejednalo, a pokud na místě byla nějaká kamera, tak vyžádá a tobě předá informace, které na kameře lze spatřit.

Teď ale tedy k stížnosti na administrátora. Stížnost je zřejmě mířena na administrátora proto, protože došlo k "odemčení" "zamčeného" dřeva. Tohle už jsem řešil dokonce vícekrát (protože nejsi první, kdo si pomocí hromádek dřeva staví plot kolem domu a komu to nějaký ochotný administrátor z neznámého důvodu uzamkl). V tomhle ale problém nevidím. Naopak nadávám, když se podobně nesmyslné struktury "uzamykají." Klidně si je stavte, ale pak se nedivte, že je někdo rozkrade. Je to stejné, jako když si někdo po herní zóně rozhazuje papírky "Neodtahovat, soukromé parkoviště" a nějaký ochotný administrátor jim takové papírky "uzamkne," pak si třeba PSA podá report o "odemčení" a zase je posbírá. Že je nějaký předmět "zamčený," neznamená, že jej nelze ukrást. Pouze to znamená, že na jeho krádež je potřeba asistence administrátora.

Stejně jako ti nějaký velice ochotný administrátor předmět může "uzamknout," tak jej podobně ochotný administrátor může i "odemknout."

Tímhle "odemčením" nedošlo k porušení žádných pravidel, ani vnitřních pravidel AT.

Tolik k mému vyjádření, dále to s tebou bude řešit Dzardys, který to s tebou už řešil/řeší.

Jacko88

Hráč

41
31.12.2021 15:32, naposledy upraveno 31.12.2021 15:36 uživatelem Jacko88

Vím, že výsledek asi neovlivním, ale Karel se přesouvá jenom mezi chatou/pozemkem a nemocnicí Montgomery, nepřátele nemá a baví s pár lidmi, ale s těmi je v pohodě. Vozidla mu byla už jednou odtažena Zeintarem, který měl IC, ale i OOC důvod -  pozemek nebyl Karlův a bylo dodáno, že to všem laguje hru. Tak si teda Karel pozemek nechal nacenit a poté ho koupil a nechal zapsat do katastru. Tudíž na tom pozemku ''může mít a dělat co chce''. Pozemek si nechal oplotit a důvod že ''ten kdo to udělal potřeboval zatopit'' mi přijde jako kravina. V reálu k vám taky nepřijde člověk, motorovkou vím uřízne laťku z plotu a hodí jí do kotle. Dále jen na Karla (Spíše jeho pozemek a legující auta.) si stěžuje hodně lidí, ale nikdo nemá žádný ICly důvod, mu s tím něco dělat (Lagy přece v reálném světě nejsou. A byla tu přeci už jedna situace, když hráči odtahovali auta a shromažďovali je na farmě u Montgomery - bylo to bráno jako nepřijatelné a dostali ban, stejně jako je nepřijatelné, niči auta a oplocení pozemku, proto, že auta lagují.). Sousedy taktéž nemá, jen věznici. A přijde mi trochu (Spíše dost.) irelevantní a neprofesionální, že lidem/hráčům, se dává ban za to, že nedají k vykradenému domu, auta či pozemku poznámku a když jí tam zapomene dát administrátor, tak to tam jednoduše dodá později v tomto případě teda odpoledne. A na závěr tu mám odpověď pro Dzardyse: Karel nenolifí Skimo hned od rána, on tam jen nevysedává ''do tří do rána'' (Do pozdních hodin.), ale radši jde spát, v klidu se ráno nasnídá a jde si zahrát.

Doufám, že jsem tím nikoho neurazil, díky za možnost vyjádření mého názoru. 

/edit: Kdyby něco nesouhlasilo s Ratajovou odpovědí, tak se omlouvám, psal jsem to, ještě když zde Ratajova odpověď nebyla. :)

31.12.2021 15:41, naposledy upraveno 31.12.2021 15:47 uživatelem Rataj

No pozor, kdyby se jednalo o plot, tak je to samozřejmě blbost. Ale tady se bavíme o hromadě dřeva.

The pile of firewood.

Ta hromada vypadá takhle (viz obrázek vpravo) a na serveru se jmenuje "Dřevo" (s popisem "Surovina potřebná k výrobě") a nemůžete to tedy RPit jako plot.

Nikdo vám neuřízl laťku z plotu, prostě někdo přišel a posbíral polínka a očividně k tomu došlo vícekrát.

Lagy nejsou IC důvod, to máte pravdu, ale překrucujete tu fakta. Dzardys určil, že se o DM nejednalo, protože zná IC důvod. IC důvod existuje, jen vám ho nemůže sdělit, jelikož byste to pak mohli zmetovat, nebo i v rámci OOC byste z toho udělali nějaký konflikt.

Jasně jsem citoval pravidla a vysvětlil vám, že tohodle se pravidlo o vykradení domu netýká a poznámka tam být nemusí. Netuším, jak jste došli k tomu, že ji tam administrátor doplní později a že admini můžou poznámky doplňovat později a normální hráči ne. Ono to totiž bude tak, že se tam ta poznámka nedodá vůbec a je to v pořádku. Protože informace co viděla kamera jste dostali nebo dostanete a nedošlo k ničemu, co by bylo potřeba poznámkou doplnit. Prostě vám zmizelo dřevo.

Kdyby se stalo něco, na co je poznámka potřeba, tak by tam samozřejmě musela být hned a bylo by nepřípustné, aby byla doplněna později, s tím souhlasím. Ale v tomto případě žádná poznámka nebyla potřeba.

To s nolifením si mohl Dzardys odpustit, za něj se omlouvám.

EDIT: V pořádku @Jacko88, beru na vědomí, že jsi to psal přitom co já. Také se tedy omlouvám, že jsem v této odpovědi předpokládal, že jste četli a nepochopili, co jsem psal předtím.

Jacko88

Hráč

41
31.12.2021 16:13

Dobře, tato odpověď mi stačí, dále se v tom nebudu rýpat, až na poslední lehce starší příspěvek.

https://leosight.cz/forum/topic/7906 - Zde můžete vidět, že kvůli OOC důvodu, taktéž lagování, byla jednomu hráči ICly odtažena auta do odtahového parkoviště. Kdo to nechce otvírat, zde je Dzardysova odpověď:

Opravdu nemám v úmyslu se hádat, ani vytvářet konflikty (Proto teď radši odesílám poslední odpověď a nebudu se dále vyjadřovat.), ale jen tu ukazuji, že se odtahováním a ničením aut lagy řeší často. Stejně jako to tenkrát u poslední Rallye odtáhli Michaelovi, aby hráči mohli závodit a hra se jim nesekala.

Je to jen důkaz a slouží, pro upozornění, aby se to neopakovalo a nebylo škozeno hráčům.

31.12.2021 17:14, naposledy upraveno 31.12.2021 18:22 uživatelem Dzardys

V tomto případě, který zmiňuješ, se jednalo o nutný zásah ze strany AT - hráč měl v herní zóně kolem 20 vozidel s polepem u svého domu, na žádost AT nereagoval, vozidla mu tedy byla vhozena do odtahového parkoviště, abych zredukoval lagy v Blueberry. Ale letiště už je mimo herní zónu, proto by to zde nedávalo smysl. Každopádně nesouvisí to s touto stížností, proto to nebudeme dále rozvádět.


Powered by LeoSight IFS
LT~73