Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban 😭


michal2012

Hráč

6
2.1.2022 17:52, naposledy upraveno 2.1.2022 18:57 uživatelem michal2012

Dostal som ban za vykradnutie vojenskej stanice.

dostal som ipban takze sa nemozem pripojit :( .

Ospravldnujem sa za to čo som spravil.Dost som si to uvedomil a strasne moc to lutujem.Chcem zacat ako od začiatku slusny občaan a hravat legalne bez vseliakich blbosti.Preto sa moc omluvam za to čo som spravil a velmy moc to lutujem celemu servery a hlavne A-TEAM za sposobile problemy.

2.1.2022 18:13, naposledy upraveno 2.1.2022 18:18 uživatelem Phobios

Ahoj,

Sice nejsem ten kdo ti udělil ban. Ale myslím, že tímto pomohu jak tobě tak i danému administrátorovi.

Nejlepší bude, když žádost rozepíšeš a napíšeš jí co nejvíce srozumitelnou a přehlednou (nejlépe s odstavci), napíšeš za co jsi dostal na jak dlouho, pak můžeš připsat nějakou omluvu a prosit o unban, protože to co jsi udělal není zrovna nic hezkého ale šance na unban nějaká možná bude, když to napíšeš lépe.

Přeji to hezký zbytek dne a ahoj. 

michal2012

Hráč

6
2.1.2022 18:58

mam vazne to lutujem a aj celemu serveru sa ospravldnujem co som sposobil bola to velka hlupost a prisaham celemu serveru od a po z ze nikdy v zivote uz nespravim nic zle :(

3.1.2022 15:20

Jedná se o tvůj 26. ban, očividně ty pravidla vůbec neznáš, nechápeš anebo je porušuješ záměrně. Pokud ti máme věřit, že už nebudeš porušovat pravidla, tak by sis měl dát se svojí žádostí alespoň více záležet. Zatím ponechávám permu. Doporučuji si pravidla pořádně pročíst, porozumět jim, třeba si i uvědomit, za co jsi ten ban vlastně dostal. Nedostal jsi ho proto, že jsi vykradl vojenský sklad, ale proto, že jsi se do něj probugoval. Tohle bylo vědomé zneuživání bugu společně s dalším hráčem. Ať už pravidla znáš nebo ne, muselo ti být jasné, že tohle nezůstane nepotrestáno. Jsi na RolePlay serveru, nemůžeš se prostě probugovat zdí, abys něco ukradl. Absolutně ignoruješ pravidla hry. Já tě na ten server prostě nepustím, protože ti nevěřím, že v tom už nebudeš pokračovat, když jsi doslova 25x dostal další šanci se na ten server vrátit. Dej si pauzu. Přečti si pravidla. Potom můžeš zvažovat sepsání nové žádosti o unban, se kterou si už dáš záležet. Narovinu ti říkám, že dříve, než za měsíc ten unban nedostaneš, takže s tou novou žádostí nikam nespěchej.

michal2012

Hráč

6
3.1.2022 18:00

Ok vrat peniaze ktore som dal do tej hry z tim účelom ze tam budem hravat a nie aby si získal peniaze a dal niekomu permu vrat peniaze a nechaj si permu toto je len okrádanie hráčov ktory tam daju peniaze za účelom ze tam chcu hravat a nie aby tam dali peniaze a ty das permu ked sa to nevyrieši bude sa to riesit tak ze si ma okradol 

3.1.2022 18:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.1.2022 19:46, naposledy upraveno 3.1.2022 19:46 uživatelem Rataj

@michal2012 Provedl jsi dobrovolný finanční příspěvek, za který jsi byl odměněn kredity. Tento příspěvek se nevrací, jak je avizováno ve smluvních podmínkách. Za kredity jsi si koupil herní výhody, které jsi užil, to jest využitá dokončená služba, nebo chceš-li tomu říkat produkt, pak je to už použitý produkt. V pravidlech taktéž stojí, že veškerý herní majetek náleží portálu. Vše co za kredity koupíš, jako i samotné kredity, nejsou tvým majetkem. Jedná se pouze o zpřístupněný obsah, který využíváš.

V podmínkách užití mimo jiné stojí:

Zároveň při zablokování přístupu uživatele do prostor a ke službám poskytovatele nebude uživateli v žádném případě nahrazován žádný příspěvek, který formou „donate“ poskytovateli připsal.
Poskytovatel ani nebude refundovat žádné zakoupené kredity, či zakoupené digitální předměty v
případě omezení přístupu ke službám poskytovatele. Všechny předměty a kredity budou v případě
zablokování zmraženy spolu s účtem a budou uživateli znovu zpřístupněny s obnovením přístupu
poskytovatelem, pakliže k takovémuto kroku ze strany poskytovatele dojde.

Hraním na našich serverech se zavazuješ respektovat a dodržovat naše pravidla. Jestliže je porušíš, jsme oprávnění ti zamezit přístup na herní servery nebo i do jiných virtuálních prostor poskytovatele. Funguje to takhle naprosto všude, to není žádná zlodějina. Když si koupíš skiny do CS:GO a pak dostaneš VAC ban za hackování, také o ty skiny přijdeš, je to naprosto běžná praxe. My jsme naopak dostatečně vstřícní na to, abychom ti nic nesmazali a umožňujeme uživatelům o unban požádat a získat tak znovu přístup ke všemu zpět. To je samozřejmě možné za předpokladu, že je uživatel schopen pravidla začít respektovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~73