Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o zavedení pozemku do katatru nemovitostí


Artistiques

Hráč

32
6.1.2022 14:58, naposledy upraveno 6.1.2022 15:16 uživatelem Artistiques

Podatel: JUDr. Frederik Benett

Věc: Uvedení pozemku do katastru nemovitostí.

Odůvodnění: 

Vážený soude,
zasílám Vám dopis s žádostí o uvedení pozemku do katastru nemovitostí a uvedení vlastnictví na mou osobu, nedávno jsem totiž koupil jak budovu která na pozemku stojí, tak oplocení kolem ní, bohužel jsem se ale až teď dozvěděl, že pozemek není registrován v katastru.

Na tomto místě, parkuji kamiony pro mou firmu, vzhledem k tomu, že respektuji veřejné prostranství a vlastním plot okolo, i přes to jsem byl ale minulý týden napaden, bylo mi vyhrožováno žalobou, což je sice absurdní, není zákon který bych tím porušil, ale rád bych měl vše uvedené na pravou míru.

Žádám Vás tedy, pokud možno uvést pozemek do katastru buď pod mým jménem, nebo pod jménem PO Benett’s Transport Company (IČ: 261), pokud by to nešlo, alespoň pozemek uvést do katastru a já ho odkoupím.

S přáním světlých zítřků,
jednatel firmy BTC,
JUDr. Frederik Benett.


Záměr: Uvedení pozemku do katastru pozemků.

Přílohy: *Vyznačení pozemku*

7.1.2022 13:01

Adresát: JUDr. Frederik Benett
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Benette,
Váš podnět zamítáme z důvodu, že nevlastníte žádný plot okolo pozemku.
Pozemek můžeme vyznačit a nacenit, avšak by se jednalo o celý objekt a cena by se pohybovala pravděpodobně v nižších desítkách milionů. 


JUDr. Kristina Lopez, Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~28