Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Vyvlastnění garáže při mém domu.


Kaizen

Hráč

32
7.1.2022 16:58

Podatel: Natalya Kovalijova, DiS

Věc: Vyvlastnění garáže na při mém domu.

Odůvodnění: 

Vážený soude
zasílám Vám dopis s žádostí o přivlastnení garáže na mou osobu. Kupovala jsem dům v Blueberry s tím, že mi bývalý majitel sdělil, že garáž k tomu bohužel nepatří ale nachází se na tom pozemku a dá se vyvlastnit za pomocí soudu. 

Tu garáž si chci přivlastnit z toho důvodu, abych měla kam zaparkovat svoje vozidla a taktéž si myslím, že by mi tá garáž patřit měla, jelikož jsem majitelka domu a tá garáž stojí na mém pozémku. A nepřijde mi moc dobre´, aby někdo jinej vlastnil něco, co má patřit majitelovi domu, tudíž mě.

Žádám vás tedy, pokud možno vyvlastnit tu garáž pod mým jménem popřípadně kontaktovat daného majitele a odkoupit jí v té cenové relaci, za tu konkrétní sumu, za kterou jí daný majitel kupoval. 


Záměr: Dostat garáž to mého vlastnictví pod mé jméno.

Přílohy: *Tá garáž která se nachází při mém domu*



7.1.2022 17:38

Adresát: Natalya Kovaliova, DiS
Předmět: Odpověď na podnět


Vážená slečno Kovalijova,

rádi bychom Váš požadavek zpracovali, avšak v katastru se nic jako "garáž na při mém domu" nenachází, budete tedy pro vyřešení této záležitosti být podstatně konkrétnější a sdělit nám alespoň číslo popisné daného objektu.

Hezký zbytek dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~29