Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání záznamu z trestního rejstříku


Bajaja

Hráč

27
8.1.2022 17:52

Podatel: Henry Garcia

Věc: Žádost o vymazání záznamu z rejstříku trestů.

Odůvodnění: Vážený soude, tímto podnětem bych vás chtěl požádat o vymazání mého záznamu z rejstříku trestů. Na jaře minulého roku jsem se dopustil jistého protiprávního jednání, kterého velmi lituji. Od té doby jsem se již ničeho podobného samozřejmě nedopustil, a však tento záznam mi v nýnější době brání ve vykonávání jistých povolání a taktéž mi nedělá dobrou vizitku ve společnosti mezi ostatními lidmi. 
Myslím, že za poslední rok jsem již udělal dost věcí, abych svůj trest odčinil, především poté nedávná spolupráce s PSA při jednom případu týkajícího se jistého organizovaného zločinu (samozřejmě to lze ověřit náhledem do spisu). Nyní bych tedy chtěl začít znovu žít, bez jakéhokoliv takového prohřešku.
Děkuji vám za pochopení. 

________________________________________________________________________________________________________________________

Záměr: Čistý trestní rejstřík pro lepší působení ve společnosti.

Přílohy: 

Výpis z registru trestů

Potvrzení o úspěšně absolvovaných psychotestech

9.1.2022 07:44

Adresát: Henry Garcia

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Garcio,

dovoluji si Vás informovat, že byl právě vydán rozsudek ve věci Vaší žádosti, proto očekávejte jeho doručení během následujících několika dní na Vaši korespondenční adresu.

S přáním pěkného dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22