Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Vyvlastnění garáže na mém pozemku.


Kaizen

Hráč

32
8.1.2022 20:26, naposledy upraveno 8.1.2022 23:23 uživatelem Kaizen

Podatel: Natalya Kovalijova, DiS

Věc: Vyvlastnění garáže na území Blueberry s identifikačním číslem 185.

Odůvodnění: 

Vážený soude
zasílám Vám dopis s žádostí o přivlastnení garáže na mou osobu. Kupovala jsem dům v Blueberry s tím, že mi bývalý majitel sdělil, že garáž k tomu bohužel nepatří ale nachází se na tom pozemku a dá se vyvlastnit za pomocí soudu. 

Tu garáž si chci přivlastnit z toho důvodu, abych měla kam zaparkovat svoje vozidla a taktéž si myslím, že by mi tá garáž patřit měla, jelikož jsem majitelka domu a tá garáž stojí na mém pozemku kterej já vlastním. A nepřijde mi moc správné vůči mé osobě, aby někdo jinej vlastnil něco, co má patřit majitelovi domu, tudíž mě.

Katastrální území pozemku: Blueberry
Indentifikační číslo pozemku je: 185

Žádám vás tedy, pokud možno vyvlastnit tu garáž pod mým jménem popřípadně kontaktovat daného majitele a odkoupit jí v té cenové relaci, za tu konkrétní sumu, za kterou jí daný majitel kupoval. Samozřejmě vše co si tam majitel nastěhoval mu nechávám jelikož jsou to jeho osobní věci. 


Záměr: Dostat garáž do mého vlastnictví. 
Přílohy: *Fotografie kde se garáž nachází*

9.1.2022 12:17

Adresát: Natalya Kovalijova, DiS

Věc: Odpověď na podnět


Vážená slečno Kovalijova, 

jsem rád, že jste dokázala přiblížit lokaci své garáže, ale na identifikační číslo pozemku v katastru jsme se neptali. Jedná se o Váš podnět, proto je od Vás očekáváno, že dokážete o objektu hovořit specificky, nikoli abstraktně či způsobem, během něhož je nutné vyslat zaměstnance soudu, aby tu garáž našel za Vás. Stojíte-li o vyvlastnění nějaké nemovitosti, buďte konkrétní a sdělte nám čísla popisná, bohužel jsme až moc zaneprázdněni na to, abychom jezdili a hledali to sami.

Děkujeme za pochopení.

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26