Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na Ilegal prodávaní věcí.


Nikosko

Hráč

35
11.1.2022 19:41, naposledy upraveno 11.1.2022 19:46 uživatelem Nikosko

Ahoj , dostal jsem nápad na ilegální prodávaní věcí např; Mariuhana , cocain a dalších věcí.

Samotný nápad jsem okoukal od Fivem serverů .

šlo by o to že by po mapě byly rozházeny NPC , každou hodinu by se třeba měnila pozice daného NPC.

NPC by mohla kupovat ilegální předměty za peníze , ale některá by nemusela koupit nic a zavolat PSA.

Jak mile NPC zavolá PSA , dá to signál na PSA chat a dodatečná osoba z PSA přijede na místo a může  potkat dodatečného dealera a vezme ho do CPZ atd...atd....

S tím že by se odstranil dealer drog nebo by prodával jen sazeničky , nebo by prodával určité ilegální látky za draho

Myslím si že by to snížilo počet lidí co okrádá kamiony a zvýšil by se počet gangů nebo mafií.

 za mě je to docela  pěkná myšlenka dát nový nádech do ilegál RP.

Budu rád za váš názor😉

S pozdravem Nikosko. 

VajkoChlpko

Hráč

57
11.1.2022 20:32

Je to super návrh, myslím že tu niečo podobné už bolo aj predtým 🤔. Celkovo by sa ten ilegál, možno dal nejako osviežiť. Pridať niekoľko zaujímavých vecí z návrhov komunity, poprípade ich pomeniť. Podľa mňa, to je teraz iba o tých zbraniach (ktoré sa rapídne vďaka Ratajovi obmedzili 🙏), prevoz, okrádanie... Phobios mal peknú myšlienku, lenže to nejako "umrelo". Nejeden hráč, by ocenil takéto kvalitné RP ako predvádza napríklad aj Fenixar. Je tu veľa úžasných nápadov, ktoré by sa podľa mňa - laika dali realizovať.

Druhá vec je zasa tá, že Rataj je v rámci vývojového tímu na to sám. #ChudakRataj

A jeden z problémov, by bol podľa mňa aj nedostatok PSA členov. Ako je už vo zvyku, ľudia neerpia absolútne žiadny rešpekt pred policajtom. Keby 80% hráčov v reálnom živote stopnú policajti, tak by s trasľavkou podávali doklady, a nie to mu mu ešte nadávali, alebo mu rovno odstrelili palicu 🤷‍♂️. Proste to hrá väčšina ľudí na win, zväčšia "mafiáni". 

To by sa asi nejako ošetrilo, myslím si. Lenže treba myslieť aj na to, že bežne je online poviem príklad, 8 PSA (cez týždeň idk) aby sa to dalo stíhať. Pridávali by sa iba samé veci, ktoré sťažujú príslušníkom PSA ich prácu. Zrušila sa akadémia = pomaly každý smie chodiť na patrolu. Mesto musí byť stále pod kontrolou. Reagovať na call, byť na preventívnych patrolách, poprípade vykrádanie obchodov, prevážanie nelegálnych predmetov (alkohol, kokaín, zbrane, diamanty), niekto by mal byť aj na stanici, pretože tam potom príde niekto vystresovaný so sťažnosťami, kto potrebuje vymazať register, poprípade vytiahnuť auto z PSA odťahu (vyplňujte si tie formuláre v sekcii PSA) a potom ti ešte do toho skočí jedna banka za 4 hodiny, alebo koľko to vlastne je. Takže preto, sa podľa mňa treba prihliadať aj na druhú stranu.

Tento konkrétny nápad sa mi ale zaľúbil tým, že by sa aspoň masívne rozšíril celkový farming. Viacero ľudí, by to nútilo sadiť a pestovať marihuanu v skleníkoch. Keďže sa dá ale kupovať marihuana od NPC, je to také kolísavé, a už by sa to dosť možno podobalo na prevoz. Keďže by si si kúpil marihuanu od NPC, potom by si prišiel k druhému a predal (pravdepodobne za viac ešte k tomu).

*skôr by som to dal do sekcie sem

11.1.2022 20:35
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

MonsterSKGaming

Hráč

32
12.1.2022 05:14

Návrh je síce fajn, ale FiveM sa moc nedá porovnávať úplne s MTA scénou. Pekne rozpísané, ale stejnak ,aspoň čo viem ja, tak moc ľudí drogy nepestuje a ak áno, tak naozaj pre vlastné účeli abo predajú medzi malou skupinou ľudí že viac prerábajú než zarobia.

Anyway tie, ako ty píšeš "zlepšenie RP u gangov a Mafie" nič nezlepší. Prečo? Well väčšina prípadov je presne chyba u hráčov kde veľké percento nelegálnu porušuje pravidla a nemá takmer ponatia ako ten nelegál RPiť. Avšak možno na FiveM by to prešlo, ale jak som spomenul na MTA sa RPí odlišne. Taktiež čo sa týka prepadávania, tak to je vec ktorej sa len tak niekto z nelegálu nevzdá a račej si zo Skima spraví Call of Duty a vykradá banky či prepadne hráčov z čoho má aj dobrý cash. 

Taktiež nelegál si dokáže vyrábať prevozom zbraní (bedne) či kokainu pokiaľ vo frakcií majú modul GANG (pokiaľ sa nemýlim) ktorý im to umožňuje. Prechádzal som miestami a už moc nikdo nepreváža čo je škoda.

Na záver si cením pekného návrhu a rád by som súhlasil, ale nemyslím si osobne že by to boli niejak prospešné kvôli tomu ako hraje "komunita" nelegalnej strany na Skime.


Powered by LeoSight IFS
LT~48

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024