Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rád bych se zbavil banu...


tabky

Hráč

1
13.1.2022 21:10

Dobrý den, rád bych zde hledal odpuštění, dříve asi v roku 2021 v létě jsem hrával na serveru a podařilo se mi dostat ban za non rp zabijení a trollení lidi, což mě ted zpětně fakt hodně mrzí a štve jelikož už je to  nějaká doba, a své chovaní jsem dosti přehodnotil tak bych rád zkusil zažádat o unban, mé chovaní by se již vubec nepodobalo tomu co dřív, a rád bych zase zavítal mezi tuhle skvělou komunitu, takže ješte jednou se omlouvám a popřípadně se na vás budu těšit tabky :)

16.1.2022 20:40, odstraněno 17.1.2022 17:46 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Double post.
20.1.2022 18:50, naposledy upraveno 20.1.2022 23:43 uživatelem SedliX

Ahoj @tabky,

prošel jsem tvou historii, pokud dobře vidím, permanentní ban máš t.č. první. Opakovaně jsi se dopouštěl deathmatche, powergamingu a non-RP drivingu. Zvážil bych na tvém místě, jakému typu RP se věnuješ. Je možné, že na ilegální RP ještě nejsi dostatečně zkušený, a místo kvalitního RP spíše jen porušuješ pravidla. Pokud bys ocenil posezení nad pravidly, jistě se můžeš ozvat helperům a to buď ve hře v helpchatu (/hc), nebo se můžeš poptat na Discordu v roomce #help, event. #skimo (jen prosím, netaguj help, nejde o prioritní problém).

Jakmile zajdu do hry, to snad bude v průběhu dnešního večera, UB ti dám.

EDIT:

Tvůj účet Tabky, ze kterého jsi psal tuto žádost, ty bude zabanován. Ponecháme ti účet Tabky420, za který jsi hrával na serveru. Tím, že máš dva účty, se dopouštíš multi-accu, což zde není povoleno. Proto nadále prosím využívej pouze účet Tabky420 (@tabky420) a žádný jiný.

EDIT 2:

Prosím tě, účty @tabky1 a @tabkyy jsou také tvoje? Jestli ani, který jediný účet chceš nechat? Tabky420 nebo jiný? Odpověz, prosím, zde pod příspěvkem, v odpovědi mě tagni.


Powered by LeoSight IFS
LT~28