Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání rejstříku trestů.


Kaizen

Hráč

32
15.1.2022 15:15, naposledy upraveno 15.1.2022 15:19 uživatelem Kaizen

Podatel: Natalya Kovalijova, DiS.

Věc: Žádost a vymázaní rejstříku trestů.


Odůvodnění:
Vážený soude...
Nikdy bych neřekla že právě já si budu žádat o vymazání rejstříku trestů, ale dnes je tomu tak. Dne 15.12 2021 jsem byla zatčená příslušníkem Policie San Andreas. Důvod mého zatčení byl následovnej - 1. Chybějící řidičskej průkaz typu B, 2. - Překročení povoleného rychlostního limitu. Následoval transport na, bez pout a donucovacích prostředků jelikož jsem žádnej odpor nekládla. Už tehdy jsem si byla vědomá toho, co jsem provedla v ten večer. Po tom, co jsme přijeli před Polícií San Andreas jsem byla převzetá do Cely předběžného zadržení (CPZ) na dobu 30 minut, jak jsem už zmiňovala tak hlavně z důvodu chybějícího řidičského průkazu typu B. V cele jsem si uvědomila pár zásadních věcí, třeba to že jsem mohla jak-koliv ohrozit, respektivě jsem ohrožovala přemávku na silničním provozu. Také jsem si uvědomila to, že slobodá má hlubší význam než si my všichni myslíme a nejposlednější a zároveň nejzásadnější věc byla ta, že nejspíše přijedu o práci do které jsem se probojovala a ve které jsem nechala v některých případech pot či krev. Je to práce, která není pro každého a můžu být ráda že právě JÁ mám tú možnost tam pracovat. Abych mohla pracovat dále a ochraňovat tak či už Montgomery, Palomino Creek nebo i Dillimore od požárů a podobných nežádoucích věcí v našem životě kolem nás, bych potřebovala smazat můj rejstřík trestů ve kterém mi svítí ten zmiňovanej problém ze dne 15.12 2021. Nejsem osoba která vyvolává konflikty, zbytečné hádky a nebo problémy celkově, ty co mě znají tak vědí. Protože jednak vím, že to není slušné a normální a také proto, protože vím kde pracuju a repezentuju jak sebe tak Hasičskej Záchranní Sbor i mimo práce mimo toho i také protože pracuju tam kde jsem si to vždy přála. Proto si také myslím, že mi ten rejstřík tam dělá problémy do života, které nemusím vůbec mít. Ano, možná si určitě řeknete že si za to můžu sama.. a ano, máte pravdu.. Ale za ten měsíc, co uběhl, si toho člověk uvědomí víc než dost když mu jde skoro o život, když to takhle řeknu. Takže tímhle žádám o smazání mého třestního rejstříku.


Záměr: Vymazání rejstříku trestů. 

Přílohy: -

15.1.2022 17:21

Adresát: Natalya Kovalijova
Věc: Odpověď na podnět


Vážená slečno Kovalijova,
dovoluji si Vás informovat, že byl právě vydán rozsudek ve věci Vaší žádosti, proto očekávejte jeho doručení během následujících několika dní na Vaši korespondenční adresu.
S přáním pěkného dne,


JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~23