Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ZZS - Nábor

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Yuutsu

Hráč

27
16.10.2020 18:20

[OOC]

Prezývka:Toustiik

Vek:16let

Ako často môžem byť na serveri: skoro pořád :D

Discord:  Doppio#9812

[IC]

Celé meno:Francesco Giacomo

Vek: 37let

Dátum narodenia: 5.1 1983

Kontakt:506767

Životopis: Jmenuji se Francesco Giacomo jako malý jsem se dost zajímal o doktořinu, už odmala jsem pomahal at už třeba zraněné kočce, nebo když se kamoš poranil, jsem z italie spíše řečeno z Sicílie vyrůstal jsem v Taormině, tam jsem vystudoval zakladní i střední školu střední škola byla zdravotnická takže mám poměrně dost praxe, střední škola bylo takové uvolnění, poté jsme se s Matkou přestěhovali do prahy od té doby jsem tam začal studovat Vysokou školu Zdravotnickou, tam jsem studoval, dodělal jsem si státnice a dosáhl jsem titulu Mudr., jak léta plynula rozhodl jsem se odjet do německa pracoval jsem tam 3 roky jako Doktor v Hamburku, mezitím můj nevlastní bratr pracoval v praze, a když jsem se vratil nazpět do prahy bratr zahynul, nevím za jakých okolností ale už jen kvůli tomu chci pracovat u ZZS a starat se o město

Prečo sa chcem pridať k ZZS: Chci se starat o město u ZZS nikdo poradně není a když ano tak vetšinou je do hodinky pryč a aktivní lidi se hodi a obzvlast k IZS složkám, poslední dobou sem u bouraček a rád je ošetřuji já, práce u ZZs by mě bavila a naplňovala, je to adrenalin ale i samo o sobě zabava když máte podklady které k tomu pomužou aby to byla zábava, a přeci jen je težké řešit zranění lidi když nepatrim k izs složkám a nemam potřebné vybavení.

teším se na snad brzkou spolupráci 

s pozdravem Giacomo

Sľubujem, že nebudem otravovať vedenie frakcie na serveri, discorde či na TeamSpeaku so žiadosťou rýchlejšieho vyhodnotenia prihlášky

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16