Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-316] Vyhlášení voleb do Kongresu - únor 2022


24.1.2022 04:19

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období únor 2022 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 2. 2022 do 3. 2. 2022.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 31. 1. 2022 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 2. 2022 do 3. 2. 2022. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 2. 2022 do 4. 3. 2022.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

24.1.2022 19:10

Kandidatura - Cole Peterson


Odesílatel:

Ing. Cole Peterson, dr.h.c. 

 Fort Carson 3245

Adresát:
Vrchní soud San Andreas

 Las Venturas 1154


 Informace o kandidátovi:
Jméno a příjmení:
 Cole Peterson
Datum narození:  25.8.1989
Volební obvod: Fort Carson



Kandidatura na volební obvod - Fort Carson


Dobrý den vážení spoluobčané, jmenuji se Cole Peterson a asi mě již všichni znáte jako policistu, dozorce v DOCAR, nynějšího starostu Fort Carson a taktéž nynějšího předsedu kongresu. Jak jsem v minulé kandidatuře sliboval, tak jsem splnil. Zařídil jsem vyčištění všech tagů a malůvek, které se objevovaly na veřejných budovách Fort Carson. Taktéž jsem sám odtáhl všechny vraky, vyčistil ulice od všech zavazejících vozidel. Co mi avšak nevyšlo, za což se hodně omlouvám bylo to, že se mi zatím nepovedlo snížit ceny paliva pro řidiče kamionů a dodávek. Všechno přece nemůže vyjít na poprvé, že? Tato skutečnost mi může vyjít v příštím období. Avšak program, který jsem začal na začátku Ledna se hodně vydařil. Píši o programu Pomoc pro Fort Carson, s kterým jsem avšak ani zdaleka neskončil. Mám spoustu plánů, kterými bych Vás, jako občany San Andreas mohl oslnit. Taktéž už pomalu pracuji na obnovení zeleně ve Fort Carson, do konce příštího měsíce by mělo být Fort Carson kompletně obnoveno. Také jsem již schválil několik prospěšných zákonů, nominací. Snažím se dělat co nejlepší, jakožto předseda kongresu a uchazeč o znovuzvolení do Fort Carson.


Pro toto volební období, mám plán takový, že dokončím obnovení zeleně ve Fort Carson, načež bych chtěl nachystat nějaký oslavný věčírek v nějakém zdejším klubu ve Fort Carson, jakožto oslavení obnovy obce. Taktéž se budu snažit se znovu umístit na pozici předsedy Kongresu San Andreas a dále vykonávat tuto skvělou práci, která mě neskutečně baví a naplňuje. Také přicházím s úplně novým plánem a tím je zrenovování a vylepšení benzínové stanice ve Fort Carson, jelikož tato je hodně zapadlá a je tam také pouze jedna pumpa.

A proto vážení občané, jděte volit ve dnech 1.2. 2022 do 3.2. 2022 mne, jakožto starostu Fort Carson.


Volíte Petersona, volíte pořádek.

Zdraví, lásku, mír v duši Vám přeje kandidát o znovuzvolení na post starosty Fort Carson


Ing. Cole Peterson, dr.h.c.
Předseda Kongresu San Andreas

Artistiques

Hráč

32
27.1.2022 01:23
ODESÍLATEL ADRESÁT
JUDr. Frederik Benett Vrchní soud San Andreas
Palomino Creek 3-4
Las Venturas 1154

 

Informace o kandidátovi:
Jméno a příjmení: Frederik Benett

Datum narození:  17.06.1996
Volební obvod: Palomino Creek


Volební obvod: Palomino Creek


Dobrý den, jmenuji se Frederik Benett, dost možná mě znáte jako policistu, ostrahu v DOCARu nebo jako zástupce ředitele RCN. Vlastním menší firmu se sídlem v Las Venturas, mezi mé zájmy patří fotbal, motorky nebo střelnice. Rád se ovšem pobavím v baru s přáteli, zajdu s nimi na koncert nebo dáme noční projížďku v našich autech.
Mám několik nápadů, které by šlo zrealizovat, přinesly by občanům jedině užitek a klid.
Zmíním můj plán, ohledně veřejných garáží, válí se tam spousta vozidel, která už nikdo nepoužívá, tento problém bych chtěl vyřešit zavedením systému, kdy máte 24 hodin parkování zdarma, poté za každou hodinu platíte nějakou nízkou částku.
Dále bych chtěl přidat více kamer do blízkého okolí banky, kriminalita v San Andreas roste, naše malá banka nemá financí na rozhazování, chtěl bych tedy pokrýt nejbližší okolí banky kamerami.
Nápadů je více, bohužel vše nejde stihnout v jednom volebním období, toto období bych tedy rád začal těmito návrhy.


Hoďte mi hlas, dejte mi šanci Vám ukázat, že dokážu plnit slovo, že má kampaň není postavena na lžích a že se dá z Palomina udělat bezpečnější místo s podmínkami pro život.

Apeluji tedy na všechny občany, jděte volit, volby jsou 1. až 3. února, v bance Palomino Creek naleznete volební urnu, budu rád když mi tam hodíte hlas.

Vhodíte jeden papír, ovlivníte stovky životů, zvažte svou volbu pořádně.

JUDr. Benett

Jacko88

Hráč

41
29.1.2022 01:56
Odesílatel:
Nathalia Hilton
Palomino Creek 4-7
Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 


Vážení spoluobčané, voliči, Vážený soude,
znovu jsem se rozhodla, kandidovat na pozici starosty a kongresmanky San Andreas, za volební obvod Palomino Creek, již mám za sebou tři úspěšné volební mandáty a všechny byly za sebou, již od listopadu (Listopad, prosinec, leden), pokud mě budete volit a podaří se mi vyhrát volby, budu starostkou Palomina už po čtvrté v řadě. Kdo mě sledujete na IRISu, mohli jste si určitě všimnout, že tam mám spoustu fotek z Palomino Creek, označené i hashtagem #palominocreek, tudíž si myslím, že jde poznat, že mám toto malebné městečko ráda a chci pro něj a jeho občany jen to nejlepší. Nebudu lhát, ale pro toto období nemám vymyšlený žádný volební plán, ale važte si toho, že jsem k vám všem upřímná a přiznám to, stále si myslím, že je to lepší, než hloupé sliby. Určitě pokud mě něco napadne, zvelebím naše městečko ještě víc, pokud to teda ještě více jde. Dávám vám tu možnost, kontaktovat mě na IRISu, Postu, či osobně a předat mi váš návrh, co byste chtěli upravit, vylepšit a udělat v Palomino Creek a pokud se mi to bude líbit, tak to přednesu na kongresu a budu usilovat o schválení. Pro toto období toho více v plánu nemám, ale pro příští se určitě vylepším. Vaše lidová kandidátka Nathalia Hilton. #voltehilton


Informace o kandidátovi:
Jméno: Nathalia Hilton
Datum narození: 14.6. 1999
Věk: 22 let
Trvalé bydliště: Palomino Creek 4-7
Dosažené vzdělání včetně titulů: Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola automobilní a technická České Budějovice. - Bc. 
Kontaktní informace:  nathalia.hilton@post.ic | tel. číslo: 823-681 | Jdu s dobou, takže mě můžete samozřejmě kontaktovat a sledovat na internetové platformě IRIS, pod jménem: @nath88 #voltehilton
Aktuální pracovní pozice: HZS - Kapitán | Velitel First Responder, Velitel Personálního Oddělení. Dále majitelka funkční, prosperující a rozrůstající se firmy Dragon Group. V tuto dobu ještě aktuální starostka Palomino Creek, Kongresmanka a taktéž reportérka pro RCN.


Všem kandidujícím přeji hodně štěstí a všem,
co jste se dočetli děkuji za váš čas, 

vaše Bc. kpt. Nathalia

Kenny15

Hráč

19
30.1.2022 12:10

Odesílatel: 
Ing. Kenny Wright,
Los Santos, Richman.


Adresát: 
Vrchní soud San Andreas
Las Venturas 1154.


Základní informace o mně:
Jméno a příjmení: Kenny Wright
Datum narození: 12.10.1990
Volební obvod: Blueberry


Otevřený dopis ke kandidatuře:


Vážení spoluobčané. Měsíc leden nám přinesl hodně zajímavých věcí, ale i taky nečekaných zvratů. Můžeme si krátce shrnout co se všechno v měsíci lednu událo. Na začátku ledna nám došlo ke výměně starostů v RC. Až na Palomino Creek, tak se do zbylých vesnic usadili úplně nový starostové. Ještě v prosinci loňského roku byla na pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby San Andreas, zvolena nová ředitelka, slečna Kozlová. Doufejme jenom v to, aby měla ZZS konečně ředitele, který dokáže zvýšit a zlepšit aktivitu záchranářů, což se zatím dobře vede.


Blueberry - vesnice, kterou prochází veškerá kamionová doprava. Za mě v pořádku, když se sídlí dvě spediční firmy. Právě tady, bych chtěl zřídit čerpací stanici pro veškerou nákladní techniku. Tímto úkonem, bych ulevil přetížené benzínce v Mongomery, tudíž by nemusela v Montgomery procházet kamionová doprava. 

Péče o zeleň - jakožto bývalý myslivec se rád vracím do lesů a i také houbařím. Když se porozhlédnu kolem Blueberry, nevidím zde žádné stromořadí, případně nějakou stromovou alej. V rámci pozemkových úprav bych se zaměřil na tuhle výsadbu, momentálně nejlepší lokalita u silnice směrem na Dillimore. Blueberry si zaslouží lepší prostředí.

Požární ochrana mým pohledem - dle zákona o požární ochraně musí mít každá obec svou vlastní jednotku dobrovolných hasičů. Ačkoliv je tohle věc, která je v Blueberry nesplnitelná, tak je zde vázaná smlouva s profesionální jednotkou z Montgomery, která v případě nebezpečí zasahuje na území zmiňované vesnice. Hasiči momentálně disponují zastaralou technikou, která pomalými krůčky již dochází na hranici své životnosti. (viz. cisternová automobilová stříkačka a rychlý zásahový automobil). Budu se snažit o prosazení nové techniky hasičům, a byl bych velmi rád, kdyby se to povedlo.


Závěrem bych chtěl vyzvat a poprosit všechny občany, aby se cestou zastavili volit i v Blueberry, protože záleží hlavně na nás jaký život budeme žít, taky si ho musíme vybudovat co nejlepší aby se nám v něm žilo co nejlépe.


S pokorou, mírem, láskou a klidem,
vás zdraví Ing. Kenny Wright.

DrHell

Hráč

18
30.1.2022 14:49, naposledy upraveno 31.1.2022 14:57 uživatelem DrHell

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odesílatel:
Celé meno: Merrick Mason
Datum narození: 25.5.1999



Vážený členova vlády San Andreas, vážený občania Red County, vážený kandidáti, milý priatelia a kamaráti.

Dovoľte mi touto správou informovať v záujme občanov Red County, že 30.1.2022 som sa rozhodol zahájiť kandidatúru na volební obvod Montgomery, Red County.

Ako bývali zamestnanec Vrchního soudu San Andreas by som chcel so svojimi skúsenosťami v prospechu štátu San Andreas slúžiť až do konca volebného obdobia. Sprevádzať našu obec Montgomery do dobrého smeru a vybudovať mnoho užitočných budov, či už nové bytové domy alebo rekonštrukciu nemocnice. Zabezpečiť bezpečnosť občanov na úseku Montgomery - Blueberry, cez ktorú prechádza denno-denne množstvo vozidiel. 

Pre bezpečnosť občanov navrhujem vybudovanie spomaľovacích prahov a oceľových zvodidiel naďalej povinné zníženie rýchlosti dopravnými značkami. Naďalej budem žiadať o zníženie dane z príjmov na 10%. Modernizácia IZS taktiež nemôže chýbať, spracovanie návrhov podaných Zdravotníckou záchrannou službou, Hasičským záchranný zborom, taktiež Políciou San Andreas. Komunikácia medzi vedením IZS ohľadom nových cieľov.

Pre relax a pobyt v prírode v prospech občanov by som navrhol vybudovanie bezpečného parku medzi Montgomery a Blueberry, obnovenie trhovísk na stálo. Vybudovanie obchodných a komerčných priestorov, kancelárskych priestorov taktiež v prospech občanov Montgomery, Red County. Taktiež zabezpečiť príchod nových firiem a tak vytvoriť nové pracovné miesta. 

Budem komunikovať s verejnosťou, preto by som rád zaobstaral rozhovor aj s Red County News, aby občania zistili, kto vlastne som. #Spolutodáme 



Merrick Mason, J.D.

Dátum narodenia : 12.4.1965
Miesto narodenia: Newbury, Spojené královstvo
Kontakt: merrick.mason@post.ic ((Discord: DrHell#0732)) / Tel. č. 398839
Národnosť: Anglická
Štátne občianstvo: San Andreas
Trvalé bydlisko: Fort Casron
Rodinný stav: Rozvedený


VZDELANIE

  • Základná výučba a Gymnázium Newbury
  • 1972 - 1986
  • University College London - Faculty of Law (Dokončený titulom J.D. - Doktor práv)
  • 1986 - 1992

PRACOVNÉ SKÚSENOSTI

  • Spoločnosť pre právo (Law Society) - Advokát zastupujúci v občianskoprávnom odbore 
  • 1992 - 2018
  • Vrchní soud San Andreas - Asistent soudce Vrchního soudu San Andreas
  • 2020 - 2021
  • Vrchní soud San Andreas - Soudce Vrchního soudu San Andreas
  • 2021 - 2021

ZNALOSTI

  • MS Office - Pokročilý
  • Sociálne siete - Bežný užívateľ
  • ŘP typ. B, C
  • ZP typ. I.

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • Slovenský jazyk - Plynule hovorený jazyk
  • Anglický jazyk - Plynule hovorený jazyk
  • Maďarský jazyk - Plynule hovorený jazyk
  • Český jazyk - Základne znalosti - vo výučbe
  • Francúzsky jazyk - Vo výučbe (certifikát DELF/DALF - A1)

S pozdravom Merrick Mason, J.D.
Kandidát na volební obvod Montgomery

taprix

Hráč

15
30.1.2022 20:49, naposledy upraveno 31.1.2022 12:35 uživatelem taprix

ODESÍLATEL

ADRESÁT

Ing. Michael Cadllac

El Quebrados 3295

Vrchní soud San Andreas

Las Venturas 1154

Informace o kandidátovi:

Jméno a příjmení: Michael Cadllac

Datum narození: 19.4.1991

Volební obvod: Dillimore

 

Volební obvod: Dillimore

Zdravím, volám sa Michael Cadllac možno ma poznáte podľa môjho baru v Montgomery. Napadlo ma že skúsim si splniť svoj malý sen.. Možno budem mať šťastie a postarám sa o Dillimore..Bavia ma autá, futbal a veľa iného.. Rád pokecám s kamarátmi, dám si večernú jazdu autom alebo len sa hrabem v motoroch svojich aut. Zaťial som si nič nepripravoval. Ale chcel by som Dillimore určite nejak oživiť.Určite by som sa povenoval prírode okolo Dillimore, výsadzbou stromčekov alebo len úprava zelene.. Máme tu aj pár firiem tým by som rád pomohol. A na koniec niečo pre autíčkárov. Zrealizovať legálny zraz.. Bez ničenia majetku ostatných, žiadne pálenie gúm atď..Len ukázať svojho miláčika/krásku..Zaťial takto ale ak vyhrám tak bude toho oveľa viac..

Dajte mi hlas, dajte mi šancu, ukážem vám že to dokážem. Spravíme Dillimore krajším miestom.

Nezabudnite voliť od 1.2 do 3.2 na benzínke v Dillimore

             #zalepsizivot                                                                                                                     Ing. Michael Cadllac

31.1.2022 15:03

Adresát:  Vrchní soud San Andreas ; Las Venturas 1154

Odesilatel:   Annika Larsson, MSc. ; Midnight Cats, Palomino Creek


Drazí spoluobčané, ctění kandidáti, vážený soude,
Já, Annika Larsson, narozena 17.10.1988, bych touto formou ráda oznámila svou kandidaturu ke znovuzvolení v únorových volbách 2022 a to ve volebním obvodě Montgomery

V minulém volebním období jsem Vám přislíbila určité body, které jsem chtěla po dobu mé kandidatury plnit. Osobně si myslím, že ve 4 z 5 bodů jsem objektivně uspěla. Pro zopakování je znovu vypíšu a odškrtnu to co se mi povedlo a co jsem za ten měsíc nestihla.

  • Novelizuji platné vyhlášky obce Montgomery ❌ - Vzhledem k nově vydávaným zákonům a novelizacím, které se postupně během lednového období zveřejňují jak z pera Kongresu, tak Vrchního Soudu, jsem se rozhodla prozatím do platných vyhlášek obce nezasahovat a spíše je upravit k obrazu těchto nových a některých zákonů, které jsou ve fázi přípravy. Nicméně Vás ujišťuji, že jsem na tento příslib nezapomněla.

  • V rámci působení v kongresu se zasadím o to, aby se přesunula pozornost zpátky přímo na Red County (a Fort Carson). ✅ 
  • Najdu společnou řeč a budu podporovat rozumné návrhy svých budoucích spolukongresmanů, které přinesou lepší kvalitu života do našeho kraje. ✅
  • Budu úzce spolupracovat s vedením složek IZS a naslouchat jejich přáním a potřebám pro to, aby se co nejvíce zvýšila bezpečnost na silnicích, ale i mimo ně. ✅ - Tyto tři body shrnu jedním komentářem. V rámci lednového působení v kongresu se nám s ostatními kongresmany podařilo najít společnou řeč v mnohých tématech a problémech, kterým jsme během působení byli vystaveni. Podařilo se nám navázat poměrně plodný a efektivní dialog se ZZS a během lednového období jsme uspořádali i předávání státních vyznamenání, na kterých byli oceněni tvrdě pracující členové PSA a HZS. Mimo dvou vyznamenání občanských. Práce ovšem zdaleka neskončily a tak bych byla ráda, kdybych v rozdělané práci mohla s Vaší podporou dále pokračovat a nebyla nucena ji předávat svému nástupci. 

  • Dohlédnu na to, aby v kongresu neměla své místo korupce ani nekalé praktiky. ✅ - Ujišťuji Vás, že ostatní kongresmany držím pod drobnohledem a vzhledem ke své policejní minulosti dále udržuji velmi dobrý vztah jak s PSA tak se soudem a objektivně můžu prohlásit, že nic takového jako korupce, či nekalé praktiky se v lednovém kongresu neobjevily ani náznakem. 

Nechci Vám dnes slibovat nic nového, nic zázračného, ale chci pokračovat v tom co mi jde velmi dobře - chci dále zlepšovat bezpečnost v kraji a celém San Andreas a zmenšovat hypotetickou vzdálenost mezi kongresem a našim krajem. Proto mi, drazí voliči, bude ctí nadále sloužit Montgomery jako starostka a zastupovat město v kongresu. A i pokud jsem Vás jako kandidátka již neoslovila, dovolte mi opět apelovat - běžte k volbám, volte s rozumem a citem a věřte těm, kterým dáváte svůj hlas. Každý hlas se počítá.

1.2.2022 04:09

Seznam kandidátů


Pokud jste starší 18 let, nezapomeňte jít k volbám, volit můžete na níže uvedených místech.

Celkem máte pět hlasů a můžete je odevzdat těmto kandidátům v jednotlivých obvodech:

Volební obvod Blueberry:
Kenny Wright
[Prázdný hlas] - Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se v obecním úřadě Blueberry)

Volební obvod Montgomery:
Merrick Mason
Annika Larsson

(volí se na obvodním oddělení Policie San Andreas v Montgomery)

Volební obvod Palomino Creek:
Nathalia Hilton
Frederik Benett

(volí se na pobočce národní banky San Andreas v Palomino Creek)

Volební obvod Dillimore:
Michael Cadllac
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na čerpací stanici v Dillimore)

Volební obvod Fort Carson:
Cole Peterson
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na pobočce národní banky San Andreas ve Fort Carson)


Arnold Cornell, J.D.
předseda vrchního soudu San Andreas.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~147