Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Financování projektů Zdravotnické záchranné služby


neznamy#5604

Smazaný účet

12
26.1.2022 14:45, naposledy upraveno 26.1.2022 14:52 uživatelem neznamy#5604

Podatel: Zdravotnická záchranná služba - zastoupená ředitelkou, MUDr. Anastasií Kozlovou
Věc: Financování projektů Zdravotnické záchranné služby


Vážení kongresmani,

obracím se na Vás s žádostí navýšení financí z rozpočtu vlády pro financování našich projektů, na nichž jsme se jakožto nadpoloviční většina vedení Zdravotnické záchranné služby shodli. Projekty vypíšu v bodech, společně s jejich odůvodněním, vysvětlením.

(1) Projekt "Zvýšení platu pilotům specializovaného týmu Letecká záchranná služba"
Před nějakou dobou se nám podařilo znovuobnovit činnost našeho specializovaného týmu Letecká záchranná služba. V momentální chvíli zaměstnává Zdravotnická záchranná služba dva piloty. Přestože to v momentální chvíli dostačuje, myslím si, že do budoucna bude potřeba řady pilotů rozšířit. Myslím si však, že stávající plat, konkrétně 16.000Kč, není zrovna ideální upoutávkou pro nově příchozí piloty, o to víc to není ideální pro udržení si pilotů stávajících. Cílem projektu je tedy dosáhnout navýšení rozpočtu pro navýšení platů zaměstnancům na pozici "Pilot LZS", konkrétně na částku 20.000Kč.

(2) Projekt "Šance na uplatnění absolventů v oborech technického směru ve Zdravotnické záchranné službě"
Každý týden přijde personálnímu oddělení Zdravotnické záchranné služby několik přihlášek od uchazečů na pozici Záchranář. Jakožto někdo, kdo přihlášky vyhodnocuje, každý týden zamítám přihlášky od uchazečů, kteří jsou vzdělání mimo obor ve zdravotnictví, zejména uchazeče vzdělané v technickém směru. Takoví zaměstnanci by však ve Zdravotnické záchranné službě dokázali najít své uplatnění. Vedení Zdravotnické záchranné služby se nadpoloviční většinou shodlo v zavedení nových pracovních pozic, konkrétně pozic "Řidič" a "Řidič RV" (Řidič Rendez-vous), nyní žádáme o schválení financování jejich platů. Takoví zaměstnanci by měli na starosti zejména bezpečný a rychlý převoz zdravotnického záchranáře nebo lékaře na místo události, rychlý a bezpečný převoz pacienta z místa události do zdravotnického zařízení, na místech události by asistovali zdravotnickému záchranáři nebo lékaři. Takoví zaměstnanci by však šli využít i multifunkčně, konkrétně pro servis a údržbu výjezdových vozidel. Každý takový zaměstnanec by disponoval základním zdravotnickým kurzem Basic Life Support, kurzem jízdy vozidla s právem přednosti v jízdě, kurzem radiokomunikace a kurzem geografické orientace. Rozdělení pozice na "Řidič" a "Řidič RV" by se rozlišovalo typem vozidel, které by řidič řídil. Zaměstnanec na pozici "Řidič" by řídil velká sanitní vozidla, zaměstnanec na pozici "Řidič RV" by provozoval posádky Rendez-vous s pendlujícím lékařem, zároveň by na něj však připadala povinnost řídit i velká sanitní vozidla. Cílem projektu je dosáhnout navýšení rozpočtu pro výplaty řidičů, konkrétně plat 15.000Kč zaměstnanci na pozici "Řidič" a plat 17.000Kč řidiči na pozici "Řidič RV".

(3) Projekt "Cvičiště Zdravotnické záchranné služby"
Každý z našich zaměstnanců, ostatně každý příslušník složky integrovaného záchranného systému, by měl zvládat řízení vozidla s právem přednosti v jízdě. Do takového řízení se však počítá i rychlé, avšak bezpečné dostavení se na místo události. Také cvičení je však ve stávajících podmínkách, které Zdravotnická záchranná služba má, velmi komplikované, cvičení kompenzujeme teoretickým výkladem. To znamená, že našim zaměstnancům se nedostává v tomto ohledu praktické části, kterou poté improvizací získávají během služby "v terénu". To mi přijde nevyhovující, a proto jsem na katastru nemovitostí hledala vhodný pozemek, který jsem později nalezla. Jedná se o pozemek v jižní části města San Fierro, označený je číslem 332. Na tomto pozemku by mohlo býti prováděno vyjma cvičení nových řidičů i cvičení spolupráce pozemních posádek s posádkou leteckou a mnoho dalších cvičení, nejen v rámci Zdravotnické záchranné služby, avšak i cvičení v rámci celého integrovaného záchranného systému. Cílem projektu je nabýt pozemku s evidenčním číslem 332 jakožto cvičiště pro Zdravotnickou záchrannou službu.

Předem Vám děkuji za odezvu. V případě potřeby ujasnit podrobnosti, či dodat vysvětlení, se mi můžete kdykoliv ozvat.


medicinae universae doctor Anastasia Kozlova
ředitelka Zdravotnické záchranné služby 

 

31.1.2022 14:25

Vážená ředitelko, 

Rádi bychom ještě stihli diskusi o tomto podnětu otevřít v tomto volebním období. 
Pokud byste se mohla dostavit dnes 31.1.2022 ve 21:00 na zasedání kongresu v San Fierru, mohli bychom o tomto návrhu/požadavku pohovořit a takzvaně "sladit noty". 

Děkuji za pochopení.


Annika Larsson, MSc. 
Kongres San Andreas
31.1.2022 22:09

Podnět byl probrán na zasedání kongresu 31.1.2022 za přítomnosti ředitelky ZZS, MUDr. Kozlové. Považujeme jej za vyřešený.


Annika Larsson, MSc. 
Kongres San Andreas

Powered by LeoSight IFS
LT~30