Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB - Michael


Michael

Hráč

19
27.1.2022 16:18

Zdravím,

dnes tj. 27.1.2022 jsem byl pernamentně zabanován, avšak odmítám důvod, jež byl udělen do poznámky banu.

Vzhledem k tomu, že vozidlo mi bylo zcela dobrovolně dáno od majitele vozidla jahudky a vše bylo skrze IC zahráno, tak absolutně nechápu důvod banu a považuji ho za zcela absurdní.

Abychom to uvedli na pravou míru, tak včera okolo 21 hodiny večerní jsem RPil autonehodu, když v tom se Soviet na mě teleportoval a akci mi pozastavil. Jelikož SovietDog byl na TeamSpeaku, kde jsem hovořil s ostatními, tak jsem se rozhodl Sovieta v místnosti navštívit. Přišel jsem tam zcela slušně, pozdravil jsem a zeptal jsem se, o co jde. Pomalu jsem nestihl ani dopovědět a Soviet se ptal na vozidlo s VIN 1443 ? Kde jsem ho získal, tak jsem mu řekl, že mi ho daroval jahudka. Hned poté se do mě pustil Peli velmi vulgárními slovy, které mířil proti mé osobě, že nemám lhát apod.. Poté jen docházelo k opětovnému urážení mé osoby od Peliho. Jakmile uběhlo zhruba 10-15 minut, byl jsem na jejich teamspeak serveru zabanován. 

Rád bych tedy viděl od SovietDog PŘÍMÉ důkazy, které by mě přesvědčili o opaku. (Výpověď kompliců se nebere jako přímý důkaz.)

Tímto bych tedy rád, aby někdo z vyšších prověřil všechny náležitosti a potrestal hráče, jež se sehráli a hromadně lhali administrátorovi, aby pošpinili mou osobu.

Předem děkuji.

Michael.

27.1.2022 16:44, odstraněno 27.1.2022 16:58 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování, vydávání se za člena AT, provokace
27.1.2022 16:51, naposledy upraveno 27.1.2022 17:13 uživatelem SovietDog

Zdravím tě Pročko.

S tímhle jsem se štval nějakou dobu, snažil jsem se shromáždit všechny důkazy ale nakonec se ukázal jenom jeden a to logy od Jahody (později je i doložím) a na těch logách jde vidět že jste se domluvili čiště OOC a ne ICčkově. Ale jelikož je tohle žádost o unban tak ti musím bohužel tuto žádost zamítnout.


S pozdravem SovietDog


((Logy nalezneš zde))

edit: Popřípadě mě kontaktuj na Discordu a můžeme to vyřešit soukromě.

edit2: Po krátké domluvě bylo vše vyřešeno na TeamSpeaku, ban byl zkrácen na 22h.


Powered by LeoSight IFS
LT~39