Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

právom ban


Oldingsfour

Hráč

2
27.1.2022 19:18

dostala som ban za to že som brala SVOJE auto z PSP odtahovky-parkovište a vraj bez rp aj ked je to moje auto 

 

27.1.2022 19:20

Kradl jsi to před zraky NPC z odtahového parkoviště PSA. Nechám tě tu větu si přečíst třeba stokrát, abys ji pochopil. A pak ti tu žádost zamítnu.

Oldingsfour

Hráč

2
27.1.2022 19:25

ale to auto je moje nemožem ho kradnut ked mi patrí

Nexoys

Hráč

20
27.1.2022 20:17

@Oldingsfour privet, nechaj ma ti to vysvetliť.

 

TY máš odtiahnuté vozidlo na PSA ODTAHU takže vozidlo je nespôsobilé k prevozu na pozemnej komunikácii, tím pádom ma PSA možnosť (( povinnosť )) ti to vozidlo odtiahnuť napríklad ma twin turbo, alebo nieje registrované.. 

Takže ti poradím prečítať si pravidlo 7. A ty ho nemôžeš proste “kradnúť” s toho odtahu ak ho chceš prečítaj si PSA - Podateľňa a tam si napis o to aby ti to vrátili…

 

Prečítaj si to viac krát aby si pochopil ak náhodou..

 

- Nexoys

27.1.2022 20:42

Nexoys ti tu trepe celkom omáčky, takže ti to vysvetlím ako to je.

Na som PSA odťahu sú dve NPC a to znamená, že ako keby tam tí policajti naozaj boli. Oni by reálne zasiahli, kebyže vidia niekoho, ako prelieza plot a ide si ukradnúť svoje auto. Podľa mňa, keby si to naozaj nejako zaerpil, myslím ich vraždu, tak by ti to admini schválili a auto by si si mohol nechať. Teda, keď som správne pochopil situácii. Skôr som nepochopil čo s tým má pravidlo 7, to ťa len utvrdí v tom, že to reálne ukradnúť môžeš, samozrejme so správnym RP, in my opinion.

Síce celkom taká IC vec, ale existuje taký formulár, podľa ktorého si vieš o auto požiadať. V podateľni ťa iba presmerujú naňho.

 

Oldingsfour

Hráč

2
28.1.2022 14:57

ja chapem že som urobila chybu,a to že som si ju neuvedomovala ma neospravedlnuje ale,120 hodin?nieje to trochu vela?

28.1.2022 16:25

Po tom, co jsi zde vypisoval za... No, zvěrstva, si myslím, že délka je na místě, a že ti během trvání banu jedině prospěje studium pravidel. Prozatím zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~65