Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban, neboli nevím za co jsem dostal ban -_-


neznamy#7300

Smazaný účet

6
28.1.2022 17:12, naposledy upraveno 28.1.2022 17:15 uživatelem neznamy#7300

Mno nazdárek, tady já Gamudes.


Jelikož jsem dostal ban...

Obchodní podvod: no takhle abych řekl pravdou, ban není úplně zcela jasný, jelikož obchodní podvod to nebyl, dal jsem mu peníze atd... a chtěl pak aby jsem ho odvezl do banky, není moje chyba že chtěl do banky ale je to už po tom co už se to uzavřelo, tedy jestli chápete že jsem zaplatil atd... no jel jsem směrem do lv banky a dělal jsem pitomého, no jel jsem tedy rychle k domu protože jsme to měli už dříve zaerpené, že hráč bude čekat s pdw na domě, no nic jel jsem tam a mířil hráč s pdw, čiže pak ho zabil. 

Trash RP: Jelikož toto mi přidé taky ubohost tak jsem napálil na pravou stranu čiže pán kterého jsme chtěli okrást tak nezaerpil nic co si tak pomatuji, no k věci proč nemohu dát /do cukly pásy...

a tady se můžeš podívat co se stane když nabouráš S4 do zdi but pochop že jsem nejel uplně ze strany ale jel jsem rovně a jen skoro jen odřel auto :) BTW DEJ SI TO NA 2:39 dík

 

A v tom autě máme pdwčka i šátky...

28.1.2022 17:20

Takže jsi od něj koupil auto a pak jsi ho okradl o ty peníze, to už obchodní podvod není, říkáš. 

A psát "pásy cukly" je podle tebe v pohodě RP.

No, děkuji za pobavení, měl jsem docela depresivní chvilku, ale koukám, že na tom zas tak špatně nejsem... Šátky a zbraně jsem ti vrátil do inventáře, vozidlo navrátil jeho majiteli. Hezký víkend.


Powered by LeoSight IFS
LT~30