Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban či zkrácení banu


neznamy#7300

Smazaný účet

6
28.1.2022 19:17, naposledy upraveno 28.1.2022 22:41 uživatelem neznamy#7300

Zdravím tady já Gamudes!

Jelikož jsem dostal odpověď...

tak není tam zdělena jedna věc o tom obchodním podovu, není tak jak jsem to tam napsal, si myslím že když to tam není zděleno tak pravidlo si mohu přečíst to ano ale není to tam zděleno, kdy a jak a kde, tím pádem to už vím, je zbytečné dávát takovej dlouhej ban když to už vím tedy. Z pravidla jsem se poučil takže bych rád poprosil o unban a jak říkam to injuries taky vím jen říkám že jsem mohl zaerpit že jsem se bouchl o okno ale stejně by mi to nic moc neudělalo, tím pádem jsem dal /do cukly pásy.

 

@Dzardys

29.1.2022 09:53

Vzhledem k tomu, jak úchylný jsi během čekání na odpověď byl, že jsi měl dokonce potřebu mě vyzvánět jen abych ti dal unban, jsem pevně přesvědčen, že nejsi v pořádku a stále ses z chyby nepoučil. Trest ti nechám v plné výši, topic uzamykám a nechci vidět dalších 200 zpráv a zmeškané hovory.


Powered by LeoSight IFS
LT~31