IC
Jméno: Angelina
Příjmení: Bianchi
Datum a rok narození: 01.01.2000
Telefonní kontakt: 449-873
Email: angelina.bianchi@post.ic
Nejvyšší dosažené vzdělaní: Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Rychnov nad Kněžnou - obor:
Mechanik opravář motorových vozidel
Pracovní zkušenosti: Více zkušeností, již s odtahem vozidel, + opravování a upravování vozidel. Manažerka ve firmě EUD, Local Corporation.
Podpis: Bianchi
OOC
Věk : 16
Kolik času mám denně : Většinou 5 - 7 hodin denně ( o víkendech více )
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.
IC
Jméno: Angelina
Příjmení: Bianchi
Datum a rok narození: 01.01.2000
Telefonní kontakt: 449-873
Email: angelina.bianchi@post.ic
Nejvyšší dosažené vzdělaní: Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Rychnov nad Kněžnou - obor:
Mechanik opravář motorových vozidel
Pracovní zkušenosti: Více zkušeností, již s odtahem vozidel, + opravování a upravování vozidel. Manažerka ve firmě EUD, Local Corporation.
Podpis: Bianchi
OOC
Věk : 16
Kolik času mám denně : Většinou 5 - 7 hodin denně ( o víkendech více )
Tímto se zavazuji, že veškeré vypsané informace jsou pravdivé a nebyl/a jsem k nim nijak nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty Garage 66 a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod.