Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


neznamy#7300

Smazaný účet

6
29.1.2022 22:40

Serus,

koukal jsem se na pravidla ještě jednou a není tam nic zděleno o tom že obchodní podvod není po hodině či po 20 minutách, je mi jasný že Dardýsek malý penísek řekne...

ano říkám, jelikož jsem si to četl a nic tam takového nebylo, jak říkám a jestli si to nechceš přečíst tak to není moje vina jen prostě pak akorát nahovno admin že..

,,pak jsi ho okradl o ty peníze'' ehm... dobře jelikož to neumíš pochopit tak to musím dělat asi 40x nebo já nevím, prostě jsem zaplatil vše a zaerpil, čiže není moje chyba že chtěl do banky a ještě k tomu do LV, tím pádem jsem využil situaci, jelikož to tam není nikde napsaný.

byl bych rád kdyby se takový admin jako ty přestal koukat na to posraný anime a nedělat to i v realitě a zajímat se i o tu realitu, nevím co ze sebe děláš, mohl by jsi se trochu zamyslet, nemyslím to nějak zle jo ale mohl by jsi se trochu víc zajímat o realitě. To že si už dal přes více jak 1000 banu, to mě vůbec nezajímá, moji kamarádi si stěžují jako třeba i víc ale tak co.. co s tím nadělám, nic jelikož to je na Ratajovi a dalších adminu jak to budou řídit.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Urážky administrátora
29.1.2022 22:44

Zamítám, prodlužuji. Hezký den.

29.1.2022 22:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~37