Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unbanánek.


neznamy#7300

Smazaný účet

6
30.1.2022 14:10

Serko, 

začínám to i trochu nechápat jelikož co jsem si psal s dzardysem tak mám spíš více otázek místo toho abych to pochopil...

Taky se omlouvám jaký jsem včera byl, jelikož jsem si to úplně neuvědomil a dneska bych to chtěl řešit normálně bez humoru tedy jak nemůže tady být.

Nevím jak se vyjádřit ale ten obchodní podvod není přesný, actaully co jsem si fákt četl nic tam není znázorněno to že bych měl nějak čekat, taktéž i ten pás cukl, dá se řešit, možná si myslíte že ne ale díval jsem se taky na pár videí co se stane a jak se stane když se stane nehoda ale sedíte na uplně jiné straně a nemusí vám to nic udělat

abych byl přesný, napálil jsem do stěny tak že jsem jel do předu tedy a byl tam roh stěny, seděl jsem v levo, osoba v pravo a napálil jsem to pravou stranou, takže jak říkám úplně nevím či tedy je to ban právem či neprávem, za to prodloužení se omlouvám ale tak humor nepatří za zlé.. někdy si člověk musí udělat chvilku, ale co jsem tak psal Dzadysovi tak ano nechcem royalzone o_o ale tak mohli by mít tedy lidé možnost to vyřešit bez banu. 

 

Náhodou RoyalZone je dobrej! 

Ne není handlingy a tadyty pixoviny jsou mega na hovno, 3 sekundy a máš tam 300 to je mega špatný třeba. Skimo je naše česká tradice v Mta :)

 

30.1.2022 14:34

Nevím, proč do žádosti o UB taháš RZ, ale je to tvůj osobní názor a ten já ti brát nebudu. Stejně jako veškeré urážky, které na mou osobu padly po udělení banu. Každopádně pokud chceš být stále součástí naší komunity, tak si uvědom, že psát adminům desítky zpráv za hodinu a prozvánět je není cesta, která je komukoli příjemná. Prostě vyčkej na odpověď, ač nemusí být hned. Zatím jsi sice nikoho nevytočil, ale měl jsi k tomu dost blízko. 

Ať nežeru, trest ti zkrátím na dva dny, to je poslední krok v rámci tohoto banu, který vůči tobě udělám. Pokud tedy nezměníš přístup a budeš se stále vyjadřovat takto, budeš trollit na fóru, tak je mi úplně jedno, jak dlouhou historii máš. Ta perma ti přistane. Doufám, že tomu rozumíš, a že se podobné problémy nebudou opakovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~27