Takže začalo to tak, že jsem vozil kamionem pak mi spadla hra takže mi kamion respawnuli takže jsem šel pěšky jeden neznámý hráč okolo mě projel s raptorem skoro do mě naboural šel jsem teda dál pak se otočil a asi ve 150 to do mě přímo nabořil a jeho výmluva byla: sorry ja jsem tě neviděl to samozřejmě nedal k reportu. Pak mě naložil a odvezl mě napláž a tam po mě chtěl peníze když jsem byl v bezvědomí. Pak jsem se probudil a dostal se z pásek a utíkal. Trefil mě Taserem a já upadl následovně mě zabil. Když jsem se respawnul tak po mě chtěl abych to doerpil následovně na to jsem mu napsal, že jsem zemřel a erpim, že o ničem nevim. On napsal, že mě nahlásí místo aby dostal on ban za DM tak jsem dostal ban já :) Když mě srazil tím autem tak jsem podal report. NEŽ MI DALI BAN TAK SE MĚ NA NIC ANI NEZEPTALI K TOMU. děkuju :) @Lexikonn
Takže začalo to tak, že jsem vozil kamionem pak mi spadla hra takže mi kamion respawnuli takže jsem šel pěšky jeden neznámý hráč okolo mě projel s raptorem skoro do mě naboural šel jsem teda dál pak se otočil a asi ve 150 to do mě přímo nabořil a jeho výmluva byla: sorry ja jsem tě neviděl to samozřejmě nedal k reportu. Pak mě naložil a odvezl mě napláž a tam po mě chtěl peníze když jsem byl v bezvědomí. Pak jsem se probudil a dostal se z pásek a utíkal. Trefil mě Taserem a já upadl následovně mě zabil. Když jsem se respawnul tak po mě chtěl abych to doerpil následovně na to jsem mu napsal, že jsem zemřel a erpim, že o ničem nevim. On napsal, že mě nahlásí místo aby dostal on ban za DM tak jsem dostal ban já :) Když mě srazil tím autem tak jsem podal report. NEŽ MI DALI BAN TAK SE MĚ NA NIC ANI NEZEPTALI K TOMU. děkuju :) [user:3583]