Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban a chci si stěžovat na Dzardyse

1 2



Zippiik

Hráč

3
30.1.2022 19:06

Pane dzardys mám nabítku ze mi dáte 10millionů spawnete tamty blbosti co jste tam spawnovali a dáte mi od toho klíčky a zajistíte mi všechny zbraně na serveru také chci aby v životě po mě nešli PSA a admini helpeři a RATAJ děkuji že mi to všechno dáte.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Off topic, nadbytečné vyjadřování
30.1.2022 19:07

Já to radši locknu, než dostanu Bushido, že neberu vážně takto seriózní téma. A hlavně odpadu v komentářích je na celém fóru víc než dost, nebudeme přidávat. Vedení se k tomu, až bude potřeba, vyjádří. ;)

30.1.2022 19:49

@Zippiik, ahoj. Velmi si vážím tvé stížnosti, skutečně mi otevřela oči, s Džardysem si to vyříkám venku před hospodou.

Ne, teď vážně.

1) Příště nečtu, co bude napsané capslockem. Za každé zbytečné užití capslocku dávám varování. Je absolutně zbytečné využívat capslock, můžeš významné části textu zvýraznit tučným písmem (ovšem ne celý odstavec), nebo můžeš capslock využít v ROZUMNÉ míře. Zkrátka pokud chceš zdůraznit něco, co má smysl zdůraznit. Zase ale NE celý odstavec.

2) Děkuji za prognózu, ovšem Džardyse si v týmu ponecháme. Nedodal jsi ani jeden důkaz, kdy Džardys zneužil svých práv nebo postupoval proti kodexu. Důrazně ti doporučuji si přečíst pravidla fóra a serveru Skimo RP, stejně tak bych ti doporučil si přečíst informace o argumentačním faulu ad hominem (stačí kliknout). Dva defaultní emoji mě doopravdy nepobaví. Zkrátka:

3) Příště si, prosím, odpusť vulgarity. Myslíš si, že když mi při čtení stížnosti padne sprosté slůvko (ještě k tomu psané capslockem, ideálně pak velikostí písma 50, abych to doopravdy nepřehlédl) na žlutou skvrnu, někde v mozkové kůře se mi rozbliká červený majáček a hned půjdu Džardysovi vynadat, že tohle se nedělá? To sotva, vynadám tobě, že vulgarity na fórum nepatří - pravidlo fóra číslo šest. Prosím všechny: Kdo někdy bude psát nějakou stížnost - stejně jako já vždy odpovídám slušně, vynechte i vy užívání vulgarit. Sami uvidíte, že se hned lépe domluvíme.

4) Pracně přepadávat kamiony? Původně jsem se nechtěl vyjadřovat k tomuhle bodu, ale když už píšu takovou slohovku, tak napíšu i svůj názor k tomuto. Asi ani jednou jsem neviděl přepadení kamionu, kde bych byl spokojený s RP zločinců. Slůvko "pracně" mi tam zkrátka moc nesedí. Navíc jsi nám neřekl, co přesně si Džardys givuje, ani jsi nám k tomu nedodal důkazy. Smeteno ze stolu, thank you, come again.

5) Zamítám, zamykám, děkuji za pozornost.

Poklona, SedliX out.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~54