Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban/zkrácení banu


neznamy#7300

Smazaný účet

6
2.2.2022 01:01

Dobrý den, 

jelikož jsem dostal ban za Troll RP tak bych chtěl požádat aspoň o zkrácení, jelikož takový hráči co se chtějí zabít, mě nezajímají, když to dělají a dělají si na riziko tak si daj ck a hotovo. Skočil jsem z mostu omylem, jelikož jsem chtěl přejít ale najednou už jsem padal, 

Troll rp tam nebyl, vyjehnul jsem na most schválně aby se už nikdo nesral a volali po mě benga, není to žádný cop provoking jen jsem chtěl aby jsem mohl i projít, jelikož tyto hráči si mají uvědomit, či chtějí ck nebo ne, tím případě jsem to udělal klasicky a ez a ještě jsem se k tomu nesral.

je to trochu Troll rp to chápu, schválně jsem tam jezdil do kolecka aby už konečně spadla nebo něco dělali.

asdf

Hráč

15
2.2.2022 07:24, naposledy upraveno 2.2.2022 19:54 uživatelem asdf

https://streamable.com/ou9ar0

https://streamable.com/ud42wa

Celou dobu si na mě troubil, že chceš projet. Po chvíli si mi tam líznul nárazník a ujel. Následně si skočil do vody v plynové masce. Po tom, co jsi zaslechl vysílačku pro PSA sis odplaval. Odpoledne k tomu dodám logy.

 

E.:

(po nezprůchodnění průjezdu)

 

 (skok do vody, přičemž já byl na lodi)

2.2.2022 13:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~29