Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN-CZHERBIE


neznamy#1426

Smazaný účet

13
6.2.2022 15:47

Ahoj,omlouvám se že ruším ale chtěl bych se odvolat na unban jelikož dnes kolem 13-14hodiny mě propustili a do vysílačky jsem hlasil ať pro mě někdo přijede moje kamarádka v mafii řekla do vysílačky či ic-chatu že jí pronásleduje šedé BMW 520i hráč Dimitri (přijmení nevím)  tak jsme ho začali pronasledovat čímž se dopustil porušení pravidla .30. Je zakázáno provokovat policejní jednotky nebo gangy a mafie k pronásledování. Spory mezi zákonem a zločinem musí být vhodně RP sehrány. 

a dále byl do něj učiněň naráz RP nikde ani status (status nahodil až po 20minutách celý) takže porušil další pravidlo 

RP Injuries Injuries, neboli zranění do RolePlay světa samozřejmě také patří. Nejčastěji se to hodí při autonehodě. Při každé autonehodě je nutné zahrát RP Injuries, tedy zaRPit zranění, která mohla vzniknout. Například není přípustné, abyste s autem letěli čtyři vteřiny vzduchem, skončili na střeše a jen tak si auto otočili a pokračovali vesele v cestě. Obdobně je na místě hrát RP Injuries po boji/bitvě. Nedostatečnému nebo zcela chybějícímu zahrání RP Injuries říkáme non-RP injuries, mezi hráči se také občas chybně označuje jako non-injuries, (pravidlo jsem skopíroval)

a tím že pak úmyslně utekl do SAFEZONY kousek od PSA jsem byl nucen pokračovat dál v RP a popřípadě ho odvést někam kde by se pravidlo 7. nemohlo porušit ale jelikož nespolupracoval a dopustil se porušení 2.pravidel a úmyslné ujíždění do SAFEZONY 

tak bych poprosil o zrušení či zkracení  banu

děkuji

 

asdf

Hráč

15
6.2.2022 16:02, naposledy upraveno 6.2.2022 16:19 uživatelem asdf

klik

klik č.2

8. Hráč proti kterému je pácháno porušení pravidel (nebo který je svědkem takového počínání) má povinnost tuto situaci neprodleně nahlásit v reportu (F2) a nesmí porušení pravidel žádným způsobem oplácet (především nesmí také porušit pravidla, jinak bude také potrestán).

^

30. Je zakázáno provokovat policejní jednotky nebo gangy a mafie k pronásledování. Spory mezi zákonem a zločinem musí být vhodně RP sehrány.

Nikoho z PSA, nějakou mafii či gang jsem nepronásledoval. Chtěl jsem pouze unést osobu B6.

-----------

Které pravidlo mi zakazuje záměrně ujet do safe zóny?

K těm injuries, to, že mi tam škrábneš dveře opravdu neznamená, že budu mít zlomené končetiny, bezvědomí. RPení injuries nepadlo ani z vaší strany, pokud si tedy myslíš, že jsem se tohoto pravidla dopustil, měl bys nahlásit i sebe a své kolegy.

6.2.2022 16:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~24