Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Product Update 📦


7.2.2022 19:39, naposledy upraveno 19.1.2023 23:05 uživatelem Rataj


Tentokrát tu máme aktualizaci zaměřenou na legální frakce. Tato aktualizace přidává prakticky neomezené možnosti, co se týče nových prací pro firmy.

Již zítra bude na server nahrán Product Update - Skimo RolePlay (v5.2.7)!

 

Frakční modul

Součástí Product Update je především frakční modul s názvem PRODUCT. Tento modul umožňuje firmám vytvářet svůj vlastní produkt. Může to být skoro cokoliv, takže ať už se tvá firma bude chtít zaměřit na pletení košíků, výrobu doutníků nebo pečení rohlíků, to vše tento modul umožní. Navíc lze modul aktivovat do jedné firmy i vícekrát a vyrábět tak více různých produktů. Každý produkt může být vyráběn v pasivním nebo aktivním režimu (vysvětleno níže). Jedinečnost a unikátnost produktu není chráněna (mohou dvě firmy vyrábět totožnou věc), přesto apelujeme na to, abyste se snažili být originální a vymýšleli si produkty vlastní, které ještě nikdo nedělá - může to pak značně zpestřit RP.

Vámi vymyšlený produkt musíme samozřejmě schválit. Produkt musí být rozumný předmět, není možné vyrábět nitro, falešné peníze, ani raketoplány!

 

Jak výroba produktu funguje?

Každá frakce si nastaví svůj vlastní postup výroby produktu podle návodu. Výdělek pak určí AT dle testování náročnosti výroby. Hráči kteří pak produkt vyrábí, přebíhají mezi vyznačenými body a plní na nich minihry. Momentálně jsou v systému 4 minihry a do budoucna se jejich výběr může i rozšířit.

 

Minihra Keys

Při této minihře se na obrazovce objevují šipky, které musíte stihnout včas vymačkat.

 

Minihra Snake

Při této minihře musíte provést hada bludištěm z levé části obrazovky do pravé.

 

Minihra Boxes

Při této minihře je potřeba (pomalu) donést bednu z bodu A do bodu B.

 

Minihra Typer

Při této minihře opisujete náhodně vygenerovaný text.

 

Pasivní režim

Hráči po dokončení výroby obdrží fixní finanční odměnu (kterou získá také frakce v poměru 1:2). Obtížnost výroby je v rukou majitele frakce a dle toho je určen výdělek. Finální výdělek bude odpovídat přibližně 3 tisícům za minutu (nezaručeno, závisí na mnoha proměnných).

 

Aktivní režim

V tomto případě není výsledkem výroby hotovost, avšak samotný produkt. Hráč tak získá přímo předmět, který majitel frakce vymyslel a poté už je právě na zaměstnancích firmy, aby produkt po svém dokázali prodat. Obtížnost výroby určuje AT předem. Skriptový výdělek tu tak není žádný, ale s nějakým chytrým nápadem je možné vydělat i více, než v pasivním režimu. Po domluvě je možné na předmět navázat i nějaký menší skript pro používání daného předmětu.

 

Bonus pro nezávislé řidiče kamionu

Tato aktualizace také lehce rozšiřuje kamionovou dopravu. Hráči, kteří mají svůj vlastní tahač a vydělávají bez frakce, nyní vydělávají o 50 % více (tedy částku, která by jinak propadla frakci). Jezdit kamionem bez firmy lze i bez zakoupení modulu TRUCKER.

19.2.2022 05:31, naposledy upraveno 19.2.2022 05:31 uživatelem Rataj

Nově byl přidán interiérový typ č. 180, který pro vás vytvořil @Awoo.

Tento interiér se hodí ideálně jako továrna pro výrobu produktů.

2.4.2024 21:43, naposledy upraveno 2.4.2024 23:38 uživatelem Rataj

Pozor, změny v modulu PRODUCT!

Situace s produkty není zrovna ideální, vaše výtvory se těžce vymykají původnímu záměru a dělají to pro mě obtížné na testování a nahrávání, proto pak všichni dlouho čekají a proto jsem také musel v minulosti tento modul zdražit. Abych ho však nemusel zdražovat znovu, namísto toho zpřísním podmínky. Níže uvedené podmínky platí pro všechny nové produkty, to znamená pro tickety podané od teď (neplatí pro již otevřené tickety, které budu teď nahrávat). Uvědomte si prosím, že modul Product slouží k výrobě produktů, nikoliv k popojíždění po celé mapě 3x dokola s tím, že si před každou benzínkou zahrajete hada.

Nová pravidla pro produkty:

  • Produkt musí být proces výroby konkrétního výrobku nebo rozvoz výrobku (vaše firma něco produkuje)
  • Produkt musí alespoň trochu dávat smysl z hlediska opakování (banka nepotřebuje 300 balení minerálek na den, ale třeba u obchodu už by to smysl dávat mohlo)
  • Produkt musí být čistě pro komerční sféru (zcela z nich vynechte státní instituce, žádné vození důkazů PSA nebo čehokoliv do banky, na soud a podobně)
  • Texty v produktu musí mít nějakou úroveň kvality (čtěte si to po sobě, nechte si to zkontrolovat kamarádem, nesekejte nám tam gramatické chyby)
  • Soubor produktu musí být nahrán na uložiště a to takové, které nemá expiraci (já vás fakt prosím, žádná úschovna nebo nolog a přidávání poznámky do ticketu každý týden co to vyexpiruje, žádné "file:///C:/Users/Pepa/Desktop/product.json" a žádné Ctrl+V obsahu přímo do ticketu)
  • Celý proces výroby/rozvozu musí trvat maximálně 10 minut
  • Pokud se v rámci produktu jezdí po mapě, je povoleno maximálně 5 exteriérových bodů
  • Název ticketu musí obsahovat slovo product (ne produkt, a už vůbec ne produckt nebo produkct) a musí být zařazen do kategorie Manuální aktivace (lépe se mi to pak hledá, jinak to snadno zapadne mezi ostatními tickety)
  • Trasa musí být realizovatelná (překontrolujte si po sobě 3x, zda ty souřadnice fakt sedí)
  • Nepřipomínejte své tickety, my o nich víme (někteří z vás jsou schopni skoro denně přidávat poznámky do ticketu, zprávy do chatu, komentáře na můj profil, zprávy na Discord, PMky ve hře, PMky lidem na TS co jsou se mnou v roomce - to si laskavě strčte za klobouk)
  • Product modul musíte mít koupený před podáním ticketu, případně při přenahrání mít dostatek kreditů, nebudu vám nic nahrávat na dluh
  • Ticket musí obsahovat ID frakce, pro kterou to chcete aktivovat, ztratil jsem věštící kouli, sorry jako
  • Body trasy se nebudou překrývat (body nesmí mít stejnou souřadnici)

Nedodržení těchto pravidel se rovná zamítnutí ticketu. Prostě si ten ticket podáte znovu a lépe a budete čekat na další várku, když mi akorát přikládáte zbytečnou práci navíc (je otravné testovat nějaký produkt 35 minut a pak zjistit, že tam máte chybu v předposledním bodě, který je nedosažitelný, opravovat to po vás a testovat to znovu, pak najít stejný problém i u posledního bodu, pak po vás přepisovat texty, protože neumíte vyjmenovaný slova nebo názvy míst v SA - mimochodem SA je celý stát, "teraz choď na benzínku v San Andreas" je fakt nic neříkající nápověda). Stejně na tu aktivaci čekáte měsíc, tak není potřeba nic uspěchat. Věnujte tomu těch 5 minut navíc a překontrolujte po sobě body a gramatiku.

Pokud tohle všechno ale dokážete jako komunita dodržovat, pak nebude nahrávání produktů takový opruz a s radostí snížím interval, po kterém nahrávám nové produkty (kratší čekání) a to i bez zvednutí ceny. Musíte si uvědomit, že produkt je zamýšlen na výrobu. Momentálně nám tu 9 různých frakcí rozváží nespecifické dokumenty z banky do banky a my chceme hráčům nabídnout větší kvalitu a rozmanitost. Buďte hrotvorní, buďte originální, promýšlejte své produkty, když už za ně platíte tolik peněz.

Product modul byl zamýšlen pro výrobu produktů v interiéru, případně jejich následný dovoz na jedno konkrétní místo, nebo nějaké kreativní využití miniher, které systém nabízí (např. práce skladníka). Nedělejte nám z toho prosím závodní hru, ve které dáváte hráčům za úkol projezdit celou mapu za půl hodiny.

Pro převážení máme Trucker a Delivery modul, případně můžu udělat nějaký nový, ale u Product modulu se prostě podmínky zpříšní a nové produkty se budou schvalovat jen pokud dodrží podmínky, které jsem měl asi stanovit už na začátku. Staré produkty to nezasáhne, nijak se nemění.

Díky za pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~103