Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban za NonRP Drive


Julik

Hráč

31
11.2.2022 20:41, naposledy upraveno 11.2.2022 20:44 uživatelem Julik

Zdravím, chtěl bych poprosit i unban za NONRP Drive. Kvůli tomu že jsem sjel s Suprou mírný kopeček z sjedu z dálnice. Kdyby stál někdo z AT na tom místě kde myslím tak nemá nic jiného na práci než aby dával ban za NONRP Drive. Skoro každý tam jezdí ačkoliv ppř také nemají žadné offroad auta,neřeknu kdybch to vyjížděl směrem nahorů ale jel jsem dolů,

 

Takže bych si mohl maximálně oddělat vanu a ta supa není nějak extrémně blízko na to abych tu vanu nějak prorazil čí něco jiného. A nechci to tu nějak rozepisovat více. Tak bych chtěl aspon poprosit unban nebo zkrácení trestu předem děkuji. @Phobios

11.2.2022 21:12

Ahoj,

Ban jsem udělil já. Po shlédnutí videa, které mi bylo zasláno.

Tama se prostě nejezdí, už to pochopte, máte vyjíždět z dálnice až v Palominu, kde ta dálnice má normální výjezdy. IRL taky nejdeš prostě do kopce na dálnici aby jsi ušetřil čas. Jedeš podle pravidel silničního provozu. 

Prostě to budu banovat tak dlouho, dokud se tam neudělá nějaká zátaras nebo tama přestanete jezdit, banu bez ohledu či to je kamarád, člen IZS nebo běžný hráč. Tama se prostě nejezdí.

Žádost o unban zamítám taktéž zamítám zkrácení a uzamykám.

Přeji ti hezký zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~24