Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - White

neznamy#512

Smazaný účet

5
18.4.2020 22:16, naposledy upraveno 20.4.2020 12:28 uživatelem neznamy#512

Přezdívka: White

Věk: 13

Zkušenosti: Co se týká komunity s lidmi, není žádný problém, Práce s lidmi je ve stylu vysvětlení, a taky trpělivosti, vždy se lidem snažím pomoct a hlavně být v klidu.......

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti jsou Dobré, především s pomáháním řešení problémů... Jak IC tak OOC....

Mám čas: Řekněme celý den 

Další informace o mně:

Ahoj, jmenuji se František, je mi 13 let, žiji na vysočině, rád hraji hry např. MTA, různé RP, Simulátory atd.... , co se týče projektů jednou jsem měl server takže zkušenosti mám, Působení v A-T zatím žádné takže bych to chtěl vyzkoušet, také rád chodím ven a hraji na kytaru, ve volném času hraji MTA Artheon, Rád RPím a baví mě takové to hry, jsem rád když jsem mezi lidmi a když občas s někým můžu pokecat, jsem i zábavný chvilami, celkově rád hraji na ARTHEONU.... S pozdravem František a přeji zbytek hezkého dne.... Těším se na vaše komentáře....

21.4.2020 14:06

Zamítnuto, zkus to příště.