Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Fantom Roleplay - Kopírovanie serveru Skimo Roleplay


Krpcekiss

Hráč

13
13.2.2022 22:54

Zdravím všetkých,

Medzi dňami 11.2.2022 až 13.2.2022 prešiel server Fantom Roleplay miernimi úpravami. Tento server ukradol scripty a nápady zo serveru Skimo Roleplay. Berte toto téma ako varovanie pretože ide o jasné porušenie autorských práv.

Ďakujem,

Krpcekiss.

asdf

Hráč

15
13.2.2022 23:29

Ahoj,

nepletu-li se, nápady nebyly patentované. Stejně jako u Harryho Pottera, kdy Joanne Rowlingová údajně ukradla nápad své známé. Co se scriptů týče, některé z nich jsou tuším volně přístupné na internetu a dají se dohledat. Pochybuji, že by byly ukradeny scripty přímo z jádra Skima, vytvořené vývojářským týmem. Na podobném jádru funguje řada dalších roleplay serverů na bázi MTA.

14.2.2022 08:40

O tom, že je tento server z obrovské části založen na Ratajových skriptech (ač pan vývojář Recuma tvrdí opak a obhajuje se videem ze skriptování a open source kódy), už nějakou dobu víme. Přidáme k tomu herní zónu v MG, systémy jako na Skimu... Ale myslím si, že mluvím za velkou část komunity, když řeknu, že jsem rád, že něco takového existuje. Alespoň pro nás adminy bude méně starostí s hráči, kteří RP neumí a dělají tu akorát problémy - z nich se skládá Fantom AT. 

Je smutné, že někdo nepřijme pravdu a není schopen přijít s vlastním nápadem, každopádně doba je taková. Každopádně otevírat další diskuzi na toto téma není nutné, nejenže děláš necílenou reklamu, ale taktéž výsměchu z naší strany už bylo dost. Já jim přeju jen to největší štěstí a doufám, že se server udrží co nejdéle, abychom se pak my nemuseli trápit s trashRPery.


Powered by LeoSight IFS
LT~62