Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

?!Žádný signál!?


fikstvUwU

Hráč

16
14.2.2022 22:21
  • Tento příspěvek nemá nikoho nijak urazit

Zdravím, chtěl bych požádat jestli by se dalo něco dělat se signálem po ostrově, vždy když si potřebují zavolat třeba i odtahovou službu či taxy službu tak musím jít asi 10min pěcha abych si mohl zavolat. Proto bych poprosil lidi co se o tohle starají aby se starali pořádně :DD myslím si že telefon je základ a bez signálu udělat prd.

(Tento příspěvek že založený na menší stížnost)

-Bob Ling

Sensei

Hráč

27
14.2.2022 22:29, naposledy upraveno 14.2.2022 22:32 uživatelem Sensei

Ahoj ahoj @fikstvUwU,

na úvod ti poviem, že si si pomýlil sekciu, toto je totiž OOC sekcia, kde táto tvoja IC sťažnosť nebude mať IC žiaden význam lebo potom by sa jednalo o mixing...  Totižto o vysielače sa starajú IC technici s pilotnými preukazmi. Pokiaľ si dobre pamätám a viem, tak funguje to pravdepodobne tak, že žltý kruh je už vysielač ktorý bude čoskoro poškodený, no stále ho netreba spraviť, kým nebude červený, preto sa môže stať, že sú sem tam výpadky.. Mapu nájdeš tu: KLIK.

-Pavol

Artistiques

Hráč

32
15.2.2022 08:19

Ahoj, jak už psal Sensei, popletl jsi ic a ooc sekci, koukni na stránky mapa.ic, pokud je tvůj ostrov úplně mimo dosah vysílačů, můžeš si podat žádost o vytvoření vysílače, tyhle žádnosti řeš buď s RCN nebo s kongresem.


Powered by LeoSight IFS
LT~29