Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozvoj kamionů

fikstvUwU

Hráč

16
14.2.2022 23:07

Komu se nápad nelíbí ok názor má každej jaký chce jen mě napadlo.

Co když už by hráč měl koupený svůj kamion tak ho využít k něčemu lepšímu než je jen jezdit zakázky? Podle mě by bylo fajne kdyby sis mohl dokoupit ke kamionu navěz který by fungoval jako inventář pro kamion(logicky mega velkej Inv.) Myslím si že by bylo zajímavější i ten ilegální převoz a různých zboží :) a ne jen nějaké pečivo z pekárny do LV.

Budu rád za každý názor :)

Sensei

Hráč

28
14.2.2022 23:42

Nugyysek

Hráč

4
4.3.2022 12:14

Ahoj , Abych řekl pravdu tohle bych rozhodně uvítal a myslím si že dosti lidí co mají například firmu na Rozvoz zbraní či jiné Organizace... Za mě ANO 

Develon

Hráč

42
22.4.2022 15:42

Sice reakce po 2 měsících , ale asi by bylo zajímavé no , PSA by měli více práci z kontrolou toho jestli je kamion naložen , či přeložen , a ještě k tomu čím , nešlo by čistě o Ilegál ale o celkové kontroly , jediné co by mi u toho vadilo je to že při ilegál převozu by se kamion nakládal a vykládal dlouho , což by vedlo k tomu že hlídkující PSA tě nachytá při těchto činnostech , by se nejspíš musel změnit systém nákladu a výkladu ,což pochybuju že se dělat bude. Nápad dobrý , ale i tak si myslím že neprojde :/ :D 

DJDave

VIP

22
12.5.2022 15:06

SOUHLAS!