Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o nacenění pozemku - katastrální území Las Venturas


15.2.2022 16:45

Podatel: Annika Larsson

Věc: Žádost o nacenění pozemku - katastrální území Las Venturas

Odůvodnění: Žádám o nacenění pozemku vyznačeného na mapě a zachyceného na fotografii (viz příloha) pro účely využití nemovitosti, nacházející se na tomto pozemku za účelem podnikatelské činnosti. Nemovitost aktuálně leží ladem a zbytečně chátrá.

Záměr: Záměr je odkoupit nemovitost od státu San Andreas a následně přebudovat vnitřní prostory nevyužité uzavřené provozovny AmmuNation na sídlo právnické osoby bezpečnostní agentury "Vanguard" (IČO 268). V budově je záměr zřídit mikroelektronickou konstrukční dílnu pro kompletování zabezpečovacích zařízení + skladovací a kancelářské prostory. 

Přílohy: Výřez mapy jižního Las Venturas + fotografie nemovitosti z jihozápadního pohledu. 

15.2.2022 18:48

Adresát: Annika Larsson (( @Awoo))
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Larsson,
Pozemek jsme vyznačili do katastru nemovitostí pod číslem 343. Hodnota daného pozemku se vyčíslila na 10.260.800,- Kč. Výměra daného pozemku byla vyměřena na 4.664 m² (0,5 ha). Daný pozemek můžete jednoduše odkoupit přes katastrální úřad Las Venturas.


JUDr. Kristina Lopez, Ph.D.,
Kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26