Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zase já :d Žárdost o unban


neznamy#6659

Smazaný účet

6
17.2.2022 16:35, naposledy upraveno 22.2.2022 16:57 uživatelem neznamy#6659

Zdravím, zase píšu já ShakeKub. Jsem si jistej, že moje šance na ub jsou až mizivé ale přes to to chci zkusit. Ban jsem dostal od @SovietDog a celou žádost rozdělím na pár částí.

1. Důvod proč jsem dostal svůj druhej a osudnej permaban

Bylo to okolo 21.12.2021 kdy jsem dostal svůj 2. permaban za: [NonRP injuries, NonRP Fear,PowerGaming + Recidiva]. Ban byl z 2 akcí, z čehoš jedna byla špatně posouzená od Phobiose, důvod špatného posouzení bylo to, že jsem dostal ještě před jakýmkoliv začátkem té druhé akce jsem dostal ban za první. Na videu, ve kterém jde vidět že jsem se rozflákal v raptoru a následně jsem tam nebyl (v tu chvíli co jsem se rozflákal jsem dostal ban za 1 akci) a tudíž jsem dostal ban i za tu druhou. Což znamená že jsem dostal pouze 1 ban právem, i když i ten jeden stačil abych dostal permu. Za tu svojí 1 akci se moc omlouvám, i když vlastně nikoho jsem přitom nezabil, jen jsem prostě neodehrál bolest :/ Celý to že jsem okrádal atd... bylo kvůli tomu, že z pohledu Crime, neměl prostě co dělat, a když jsem neměl partu kamarádu, tak dělat loupeže se nevyplatilo.

2. Důvod proč bych chtěl dostat unban

Jeden z důvodu je ten, že na Cz/Sk scéně není jiný, tak to dobře propracovaný a s tolika hráčemi server. Je sice pravda, že bych mohl jít hrát třeba FiveM, ale s pc kterej mám to ani není hratelné (40 fps). Na serveru jsem trochu nahrál, asi okolo 200 hodin, i když to pro někoho nemusí bejt hodně, tak jsem prostě všechen svůj volnej čas angažoval do skima, což byl taky můj první takovej Rp zážitek.

3. Čistej štít

Pokud bych dostal unban, což doufám ale uplně s tím nepočítám, tak bych si chtěl udělat čistý štít. Chtěl bych smazat svůj účet, ale jen kdyby byla možnost aby se tak smazali i všechny moje bany (smazat i na leosight webu). Vím že to je asi nesplnitelná žádost, ale velmi bych si toho vážil.

4. Omluva

Chtěl bych se velmi omluvit všem hráčům, kterým jsem na serveru za celou dobu svého hraní nějak uškodil, ať to už bylo že jsem je okradl nebo cokoliv podobného. Chtěl bych se také omluvit A-Teamu, kterému bych chtěl říct, že i když jsem jakej jsem, tak ale i tak pár lidí mě mělo rádo ze strany A-teamu, kterému bych chtěl tímto i poděkovat, za vše, co pro mě kdy udělali a za všechnu pomoc kterou poskytli. A hlavně bych se chtěl omluvit sovietovi, kterej mi před tím dal šanci, ale já jí promrhal

Závěr

Pokud jste to dočetli až sem, tak děkuju za to, že jste alespoň strávily čas nad přečtením této žádosti. A proto @SovietDog, prosím tě z celého srdce, aby jsi mi dal Unban, vím že se to už mi asi nevěříš, když tohle řekne, Ale už se to nebude opakovat. 

 

ShakeKub / Jacob Sheen

@SovietDog

SovietDog udělil za tento příspěvek varování: Double post

Powered by LeoSight IFS
LT~18