Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Předem díky za odpověď


fikstvUwU

Hráč

16
18.2.2022 23:07

Ve hře pomale nemám ani cíle a nevím na co mám šetřit. Proto se chci zeptat vás zkušenějších.

Na co se vyplatí/nevyplatí šetřit. Už jsem si ježděním kamionem vydělal okolo 2m + mám auto co by se dalo prodat za 1,5m (celkem 3,5m) nevím jestli za ty peníze mám najít nějakého člověka co by mi prodal firmu ale peníze za firmu a 3,5m není moc :) do auta mi přijde trochu zbytečné vyrážet peníze, bohatě stačí 2 aspoň pro mě takže budu fakt opravdu rád za každou odpověď ať už do čeho vložit nebo nevkládat peníze. Díky [:

18.2.2022 23:14

Pokiaľ nemáš ciele, tak si ich predsa treba nastaviť. Napríklad sa zamestnaj v nejakej zaujímavej firme, chod robiť do IZS (odporúčam HZS), poprípade skúsiť nejaky kvalitný ilegál, teraz bol pridaný nový product modul, robiť biznis s nehnuteľnosťami/autami, zamestnať sa v kongrese a stať sa zákonodarcom, advokáta robiť... proste do toho vložiť aj nejaké social RP.

 

Takmer vždy je predsa super, keď iba tak kecáš s niekým napríklad na benzínke, poprípade si viete vybaviť vlastné plány čo robiť 🤷‍♂️.

 

A mimochodom tie 3m sú celkom nič moc, napríklad taký @Jacko88 , chce kúpiť Lexus za 50m iba tak, proste na počkanie 😂. Takže radšej šetri a nerozbi hneď lovky.

 

fikstvUwU

Hráč

16
18.2.2022 23:21

Díky za odpověď :) budu rád že další zpětnou vazbu od kohokoliv. Jen se zeptám, poslal by si sem nebo někdo link kde se dozvím více o tom modulu jak si tu zmiňoval o tom kongresu atd. ?

Předem děkuji 


Powered by LeoSight IFS
LT~29