Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vůči rozsudku [S-333] ZSP - Mala Del Brenta


neznamy#6563

Smazaný účet

41
26.2.2022 17:16

Podatel: Marietta De Rose

Věc: Odvolání vůči rozsudku [S-333] ZSP - Mala Del Brenta


Odůvodnění: 

Vážený soude,
podávám odvolání vůči rozsudku S-333 v rámci zrychleného soudního procesu řízeného soudcem Alexanderem Levinem. Nesouhlasím ani s jedním bodem obžaloby na mou osobu, během výslechu jsem byla pod nátlakem, zároveň se mi nedostalo pořádného prostoru pro mé vyjádření. U výslechu jsem zmínila, že jsem o ničem takovém nevěděla, a že jsem pouze pracovala jakožto uklízečka. Tímto dopisem žádám, o znovu prošetření celého případu, byla jsem obviněna na základě dvou fotografií, u kterých dle mého nebyla provedena kontrola pravosti a celkově se domnívám, že soud toto řešení velmi odbyl. Po výslechu se s těmito osobami už nadále nestýkám, neztotožňuji se s jejich názory a žiju v podstatě úplně nový život.


Záměr: Zrušení / zkrácení trestu

Přílohy: -

27.2.2022 17:08

Adresát: Marietta De Rose
Věc: Odpověď na podnět


Vážená slečno Rose,

Vaším podnětem jsme se zabývali, avšak nemůžeme Vám v tuto chvíli vyhovět. Vaše odvolání nesplňuje podmínky stanovené v pátém článku zákona č. 4/2020, proto není možné zahájit další řízení.

S přáním pěkného dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30