Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-335] Dědické řízení - Anna Hartmann


27.2.2022 12:59

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Rozsudek k dědickému řízení ve věci:

projednání majetku zemřelé Anny Hartmann


Dne 27.2.2022 byl vydán následující rozsudek v rámci dědického řízení:

Anna Hartmann měla řádně sepsanou písemnou poslední vůli bez notářského ověření, kterou se Vrchní soud rozhodl schválit.

Hodnota veškerého majetku zemřelé byla vyčíslena na 1.488.598 Kč.

Zemřelá měla nezaplacené dluhy v hodnotě 96.000 Kč, z hodnoty se tak odčítají společně s 10 % jakožto dědickou daní v souladu s §4.6 zákona č. 27/2021. Vláda tak nabývá majetek zemřelé v hodnotě 148.860 Kč a hodnotu dluhu ve výši 96.000 Kč. Z peněžních prostředků zemřelé budou oba tyto náklady pokryty.

Kyrre Hartmann nabývá do vlastnictví:
Ford F100 (VIN 11538)

Matthew Hartmann nenabývá do vlastnictví žádné z vozidel uvedených v poslední vůli, jelikož vozidla uvedená v poslední vůli zemřelé nebyla doposud řádně registrována, čímž se majitel dobrovolně vzdal evidence jejich vlastnictví. Nabývá však do vlastnictví karavan s Č.P. 1662.

Alexey Kucherov nenabývá do vlastnictví žádné z vozidel uvedených v poslední vůli, jelikož vozidla uvedená v poslední vůli zemřelé nebyla doposud řádně registrována, čímž se majitel dobrovolně vzdal evidence jejich vlastnictví.
Nabývá však do vlastnictví firmu Growe Corporation (IČO 298).

Nedošlo-li výsledkem pozůstalostního řízení k satisfakci, mají dědicové právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem dědického řízení ve věci sporu o dědické právo. Dědicové mají také právo vzdát se svého dědictví ve prospěch jiného dědice nebo státu San Andreas.


(( Obálka s dokumentem byla doručena všem dědicům @DJDave @Markuus @Peli ))

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~14

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo