Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Velká Omluva pro @SovietDog


Lada596

Hráč

3
27.2.2022 21:43

Ahoj SovietDog, je mi líto co jsem zkoušel, a že sem si kvuli tomu udělal multiacc a lhal sem AT hlavně @SovietDog a @Dzardys jak sme mi chtěli  mi fakt pomoc a ja si myslel že to bude fungovat, tohle sem udělal fakt velkou hloupost a  už sem mohl mit unban, takže takhle na veřejnost jse moc moc velice se omlouvám SovietDog

a chtěl aby sis to rosmyslel jěště jednou prosim, moc mi na skimu záleží,  udělam proto cokoliv,

zlituj se prosim a přehodnoť to prosím 

Dodadek: řekl sem ti aspoň pravdu že to byl muj učet, a teď toho lituju  

 pozdrávem Lada596 

asdf

Hráč

15
28.2.2022 02:40, naposledy upraveno 28.2.2022 02:53 uživatelem asdf

Ahoj, 

vzhledem ke skutečnosti, že je příspěvek v sekci všeobecná diskuze bych se k tomu rád vyjádřil. 

Soudě podle příspěvku leosight.cz/forum/topic/9579

jsem si odvodil, že ti byl zamítnut permanentní unban z důvodu lhaní adminům a obcházení trestu. S přihlédnutím na tvou bohatou historii v banlistu (31 banů) nevidím sebemenší důvod ti unban udělit. Jsi problémový hráč, není to poprvé cos dostal permu, přičemž své chyby opakuješ stále dokola a jsi nepoučitelný. Je od tebe alespoň pěkné, že se adminům za způsobené zmatky a problémy omluvíš, každopádně v skutečném světě musíš místo slov činit. V momentální chvíli s unbanem nesouhlasím, co takhle udělat za způsobené škody něco pro portál? Máš tu širokou škálu možnosti... Můžeš sepsat článek, navrhnout nějakou novinku, dát hráčům rady... Prostě cokoliv, co tě napadne. V momentální chvíli nejsi pro server přínosem, ale přítěží. Neříkám, že jsi jediný co takhle působí. V každém případě alespoň doufám, že si má slova vezmeš k srdci. Pokud se rozhodneš přejít na světlou stranu, můžeš mě zkusit kontaktovat na discordu (Akame#7625), kde to probereme, případně se ti pokusím poradit. Nepřijdeš mi jako úplně hloupý člověk a myslím, že bychom mohli nalézt nějaké východisko pro obě strany.

E.: To samozřejmě neznamená, že unban dostaneš zítra... ani za týden, možná ani za měsíc nebo vůbec. To je rozhodnutí adminů. Já tě chci navést na cestu, jak k tomu dospět. 

Lada596

Hráč

3
28.2.2022 16:01

@asdf máš tam žádost na discord pod Nickem splaz3009


Powered by LeoSight IFS
LT~43