Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vůči rozsudku [S-333] ZSP - Mala Del Brenta


neznamy#6563

Smazaný účet

41
28.2.2022 17:32

Podatel: Marietta De Rose

Věc: Odvolání vůči rozsudku [S-333] ZSP - Mala Del Brenta


Odůvodnění: 

Vážený soude,
podávám druhé odvolání vůči rozsudku S-333 v rámci zrychleného soudního procesu řízeného soudcem Alexanderem Levinem, v němž jsem byla obviněna z nedovoleného ozbrojování, účasti na organizované zločinecké skupině a křivé výpovědi. Pomineme-li fakt, že v prvních dvou bodech obžaloby jsem o ničem takovém nevěděla, tudíž jsem se toho dopustila nevědomky by mě zajímalo, na základě čeho si soud ověřil pravdivost mé výpovědi, neboť policista (číslo odznaku tuším 155 nebo 154) který mě vyslýchal neměl žádné zařízení, které by bylo schopné nahrávat audio stopu, výpověď si nikam nezapisoval, tudíž si jí mohl poupravit jak se mu zachtělo. Tímto tedy žádám o stáhnutí obvinění z křivé výpovědi, a zmírnění trestu, nepříjde mi logické, aby žena dostala jeden z nejvyšších trestů, obzvlášť když předtím byla držena 14 dní v CPZ v naprosto nelidských podmínkách, 120 dní v těchto podmínkách pro ženu jako jsem já může mít fatální následky, ať už co se týče fyzického, tak i psychického zdraví.


Záměr: Zrušení obvinění z křivé výpovědi, zkrácení trestu

Přílohy: -

4.3.2022 08:51

Adresát: Marietta De Rose
Věc: Odpověď na podnět


Vážená slečno De Rose,

Vrchní soud se Vaší žádostí zabýval, avšak po přezkoumání všech uvedených skutečností se rozhodl Vaší žádosti nevyhovět. Důkazy, které byly Vrchnímu soudu zaslány, v neposlední řadě obsahovaly audionahrávky z výslechové místnosti. Odkazování se na nelidské podmínky v celách, které jsou pod přísným dozorem, taktéž není relevantní skutečností, která by umožňovala vznik odvolacího řízení.

Zároveň si Vás dovoluji upozornit, že pokud dobrovolně nenastoupíte do výkonu trestu v následujících dnech, délka Vašeho trestu bude prodloužena dle §73 čl. 8 zákona č. 14/2020 - maření výkonu úředního rozhodnutí.

S přáním pěkného dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26