Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro výrobu a distribuci střelných zbraní a munice


28.2.2022 22:56

Podatel: Adéla Porubská

Věc: Žádost o udělení koncese k výrobě a distribuci střelných zbraní a munice


Odůvodnění: Vážený soude,

Předkládám před vás tuto žádost o udělení koncese k výrobě a distribuci střelných zbraní zde v SA. Naše firma nese název Zbrojovka Mongomery a IČEm 297, která se bude zabývat primárně výrobou a distribuci zbraní a munice. Z důvodu že hlavní a taky největší distributor Palomino Holdings je už nějakou dobu neaktivní, tak si myslím že je za potřebí už s tím něco dělat, zbraně a munice nejsou nekonečné. Naše firma si už v minulosti podávala tuto žádost avšak neúspěšně ale nyní by tato firma měla splňovat všechna kritéria.


Záměr: Získaní k legalní výrobě střelních zbraní a munice + jejích distribuce

 

4.3.2022 08:44

Adresát: Adela Porubska
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

Vrchní soud San Andreas se Vaším podnětem zabýval a po provedené inspekci na Vaši společnost se rozhodl Vaší žádosti vyhovět. San Andreas nedisponuje větším množstvím aktivních legálních distributorů nejen střelných zbraní a Vaše společnost může být státu prospěšná.

S přáním mnoha štěstí,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30