Nejoblíbenějšího nemám, mám jich hned několik.
Radekfil - Díky němu jsem vlastně neskončil se Skimem, měl jsem k tomu jednu dobu celkem našlápnuto a to hlavně na začátcích. Jeden z prvních lidí ze Skima se kterým jsem se sblížil a naučil mě pár věcí. Teď spolu házíme nějaké ty meetingy a vzniklo celkem dobré přátelství. :) (( @Radekfil ))
chlebyy - Tohoto případa jsem našel už na jeho RP začátku. Ještě jsem nebyl ani helprd a už jsem ho učil co a jak, nevím jestli si z toho ten pacholek něco vzal, ale teď mu to celkem jde. :D Je ním sranda a dá se s ním rozumně pokecat. (( @chlebyy ))
Holysek - Dojde i na mou druhou promili Hlyska, Lagýska, Dropýska a tak podobně. Díky němu jsem na sobě začal tak nějak pracovat co se RP týče. Ze začátku byl mým vzorem a snažil jsem se mu přiblížit. Je taky jedním z hlavních důvodů proč teď trčím v HT, jeho motivace a podpora ze začátku byla neuvěřitelná. Vždycky mi rád pomohl a poradil. Propili jsme spolu nespočet večerů a chytali takový bomby smíchu, že to ani není možné. (( Označovat ho tu nebudu, páč by mě přetáhl lahváčem po hlavě ))
Nejoblíbenějšího nemám, mám jich hned několik.
Radekfil - Díky němu jsem vlastně neskončil se Skimem, měl jsem k tomu jednu dobu celkem našlápnuto a to hlavně na začátcích. Jeden z prvních lidí ze Skima se kterým jsem se sblížil a naučil mě pár věcí. Teď spolu házíme nějaké ty meetingy a vzniklo celkem dobré přátelství. :) (( [user:5544] ))
chlebyy - Tohoto případa jsem našel už na jeho RP začátku. Ještě jsem nebyl ani helprd a už jsem ho učil co a jak, nevím jestli si z toho ten pacholek něco vzal, ale teď mu to celkem jde. :D Je ním sranda a dá se s ním rozumně pokecat. (( [user:7185] ))
Holysek - Dojde i na mou druhou promili Hlyska, Lagýska, Dropýska a tak podobně. Díky němu jsem na sobě začal tak nějak pracovat co se RP týče. Ze začátku byl mým vzorem a snažil jsem se mu přiblížit. Je taky jedním z hlavních důvodů proč teď trčím v HT, jeho motivace a podpora ze začátku byla neuvěřitelná. Vždycky mi rád pomohl a poradil. Propili jsme spolu nespočet večerů a chytali takový bomby smíchu, že to ani není možné. (( Označovat ho tu nebudu, páč by mě přetáhl lahváčem po hlavě ))