Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban / Žádost o zkrácení trestu


rpgamer

Hráč

3
5.3.2022 16:06

Ahoj, přicházím opět a kvůli stejné věci.

Před již více než týdnem jsem dostal permanentní ban, za poměrně obsáhlou skupinu porušení pravidel. Psal jsem již jednou "žádost o unban" kde mi spíše šlo o projednání některých z důvodů banu.

Chtěl bych tady oslovit člena AT @Lexikonn zdali by nebyla možnost se nějak dohodnout ohledně alespoň zkrácení banu.

Mrzí mě, že tehdy jsi to téma uzavřel, aniž by jsi se mnou nějak probral ty další obvinění, které jsi proti mě vytáhnul v tvé odpovědi. Uznávám, že to objíždění radarů i ta nonrp jízda byla moc a to že bylo hodin, kolik bylo nic nemění na situaci. Nehodlám už nic takového znovu provozovat, to se raději následně vyplatím z pokut, ale objíždět to a ušetřit tak pár tisíc, mi za ban vážně nestojí.

Jediné co bych rád očistil své jméno, tak to jak jsi zmínil, že při našem ujíždění, které na videu není, jsme ujeli a nonrp skočili.. ano to je pravda, ale za to sem já opravdu nemohl, jelikož řídil kamarád, který se to teprve učí, taky jsem mu říkal že tohle dělat nemůže a že nám za to teď bude hrozit ban, načež se na něj někdo z AT portnul, vysvětlil mu to, ale řekl že to nechá být, jelikož je tu úplně nový.

Taky jsem si vědom, že ukazovat nováčkovi takové chování není nejvhodnější a že jsme neměli provokovat jednoho z členu PSA, brali jsme to s kamarádem pouze jako IC srandu, nevěděl jsem, že je tu tomu připisována taková váha. S cop prov. jsem předtím nikdy žádný problém neměl, ani jsem na to nikdy nebyl upozorňován, ale teď už vím, jaká váha je tu na to kladena a rozhodně to nemám v plánu dělat, PSA se spíše vyhýbám, tohle byla opravdu výjimečná situace.

Jediné co mám stále "problém" je, že nechápu ten asspuling, jelikož jsem si myslel, že právě teleskopický obušek je ve hře místo klasického obušku, právě aby mohl být takhle vytažen... například z kapsy. U čehož jsem si myslel, že se žádné další /me nemusí.

A ještě nařčení, že jsem se pokusil vykrást vozidlo izs. Navíc v odůvodnění banu je přímo psáno, že jsem ho vykradl... což není pravda. Ve tvém videu jsi mě obvinil z pokusu o vykradení... což také nebyl pravý účel, ale chápu že to tak vypadalo. V každém případě to co jsem udělal moc rp nebylo, ať byl důvod jakýkoliv, což přiznávám.

Pokud bys byl ochotný se domluvit na nějakém zkrácení mého trestu, byl bych ti opravdu vděčný. Ono navždy je poměrně dlouhá doba..

5.3.2022 17:46
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~15