Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žaloba právnické osoby Zdravotnická Záchranná Služba a fyzické osoby Eliana Butler


asdf

Hráč

15
5.3.2022 22:51, naposledy upraveno 5.3.2022 22:59 uživatelem asdf

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

 

Podatel: Charlotte Addison

Věc: Podnět k zahájení trestního řízení

Odůvodnění: 

Vážený soude,

tímto já, Charlotte Addison (žalobce) žaluji Zdravotnickou Záchrannou Službu (žalovaný) z důvodu povolení zaměstnancům (Eliana Butler) poskytovat přednemocniční péči bez potřebných kurzů (Basic Life Support, radiokomunikace, řízení vozidla s právem přednostní jízdy). Čímz je ohrožen život pacienta, uživání interního kanálu ZZS bez dodržení nutných osnov, užívání interního kanálu IZS bez dodržení nutných osnov, ohrožení účastníků provozu nesprávným manévrováním vozidla (sanity). Slečna Butler působila u HZS, během svého působení způsobila úmrtí jednoho z mých pacientů. Během ošetřování osoby, která měla zlomené 2 obratle krční páteře, po mě slečna pořvávala, nechť zahájím neodkladnou resuscitaci. Musela ji vyprovázet kolegyně Benešová, která je také slyšet i vidět na záznamu v příloze. Měla jsem strach pracovat a byla jsem velmi nervózní, že mi bude způsobena újma na zdraví slečnou Butler. Z toho důvodu žádám o vynucení ukončení pracovního poměru s Elianou Butler, nar. 5.1.1994. Ublížením na zdraví se rozumí poskytnutí PNP bez řádného prověření znalostí, možné zavedení infekce do krvácející rány. U obvinění slečny Butler platí vyvinutí psychického nátlaku na lékaře, který kvůli tomu nemohl vykonávat svoji práci.

Obvinění ZZS:

1. Organizace výjezdu ZZS SA či posádky jiné instituce (zákon č. 29/2021 Sb., článek tři, odstavec §3.3) - Výjezd posádky, stejně tak příjezd na místo, návrat do nemocnice, případné předání a konečně i návrat na výjezdovou základnu posádka ZZS SA hlásí do interní vysílačky ZZS SA.

2. Minimální požadavky na zaměstnance ZZS (zákon č. 29/2021 Sb., článek devět, odstavec §9.2) - Pro zařazení ve výjezdových posádkách ZZS SA musí zaměstnanec absolvovat alespoň kurz ILS, výjimkou jsou zaměstnanci ve zkušební době, kterým stačí absolvovat kurz BLS.

3. Ublížení na zdraví (zákon č. 14/2020 Sb., článek 2, odstavec §9) - způsobení poruchy zdraví nebo jiného onemocnění a to záměrně anebo z vlastní nedbalosti, včetně úmyslného šíření nakažlivé nemoci.

Obvinění Eliana Butler:

1. Usmrcení z nedbalosti (zákon č. 14/2020 Sb., článek 1, odstavec §4, písm. b - porušení povinnosti) - neúmyslné usmrcení člověka vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce, neposkytnutí první pomoci, nebo porušení povinnosti uloženou mu podle zákona.

2. Pomluva (zákon č. 14/2020 Sb., článek 3, odstavec §22) - kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na 2 hodiny.

3. Maření úkolu úřední osoby (zákon č. 14/2020 Sb., článek 8, odstavec §67)

 

Záměr: Provést inspekci soudním inspektorem, vynutit ukončení pracovního poměru s Elianou Butler, zahájení trestního řízení proti Eliana Butler.

 

Přílohy: SD karta s audiovizuálním záznamem z kamery:

*Na kameře lze vidět Elianu Butler, která komunikuje s držitelem kamery, její kolegyni, dále lze vidět tělo na zemi, které silně krvácí*

*Na kameře lze slyšet:

[Čeština] Eliana Butler říká: Slyšíte Doktorko, osoba nemá tep myslím si že je teď jedno cokoliv s pateří

[Čeština] Neznámá osoba křičí: Naposledy vás vyzívám abyste jste odešli!

[Čeština] Charlotte Addison říká: Jedno cokoliv s páteří?

[Čeština] Charlotte Addison říká: Takže vy mi říkáte, že když si propíchne míchu, tak je to jedno?

[Čeština] Lucie Benesova říká: Kadete bežte od ZZS

[Čeština] Eliana Butler říká: Nom

[Čeština] Eliana Butler říká: Teď nemá tep

[Čeština] Lucie Benesova říká: Ihned

[Čeština] Charlotte Addison říká: Běžte raději pokládat kuželky

[Čeština] Eliana Butler říká: Děkuji

[Čeština] Eliana Butler říká: Vy bežte resuscitovat osobu bez tepu*

 

 

   

MUDr. Charlotte Addison

Lékař VS MG, ZZS SA

5.3.2022 23:03

Adresát: Charlotte Addison
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

Vrchní soud se Vaším podnětem zabýval, avšak Vám v tuto chvíli nemůže vyhovět. Nesplňujete podmínky stanovené v §1 čl. 1. zákona číslo 4/2020, na jejichž základě by mohlo vzniknout soudní řízení.

S přáním pěkného dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024