Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nic uprostřed ničeho


fikstvUwU

Hráč

16
6.3.2022 21:43

Zdravím, den zpátky jsem našel auto co mi hned padlo jak se říká do oka. Bohužel po zjištění jsem zjistil že jde o auto které si musím více než zasloužit a tak že najdu něco někde na mapě ani nevím co a kde 🤣 říkáte si že toho vím opravdu dost :) proto bych zažádal o pomoc členy/člena AT co má takové ty vedlejší RP tajnosti na starost. A o co se vlastně jedná ? Jedná se o vozidlo které jsme viděl poprvé, strašně se mi líbí a má prej nějaké VCT úpravy. 

Proč ale vlastně žádám o nějakou radu? Důvodu je hromada, jak mám sakra najít NĚCO co je na CELÉ mapě to je jak hledat jehlu v kupce sena prostě nenajdeš i kdyby si chtěl. Nevím ani co mám hledat jediné co mám za indicií co jsem našel během 2h hledání po SF je slovo Goblin Car. Snad tyhle důvody budou jasně :P

Artistiques

Hráč

32
6.3.2022 22:39

Ahoj, jen tě navedu, nemůžu zasahovat do IC dění, ale menší nápověda neuškodí... Hledej NPC v katastru obce Blueberry.

7.3.2022 01:15

Já ti dám jinou nápovědu, protože Trnass tě vede k jiné tajné misi, než kterou hledáš. Mrkni se na dark web a místo hledání si třeba zkus lokaci a papíry k tomu koupit.

7.3.2022 06:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

fikstvUwU

Hráč

16
7.3.2022 09:37

@Rataj díky za nápovědu hledal jsem a konečně jsem našel něco o tom Goblin Car...Jen lokaci auta vím proto se chci zeptat jestli tu lokaci toho auta jako na zakoupení za NC je potřeba nebo ne protože potom netuším jak sehnat papíry od auta. A pokud je potřeba koupit lokaci a s tim i papíry tak jak získanu NC ?

 

Zeintar

Hráč

49
7.3.2022 12:44

Jen měj na vědomí, že né vše, co je na internetu (obzvlášť lemon), může být pravda. Každý si tam může založit stránku a obzvlášť na lemonu jsou lidi, kteří akorát scammují, takže asi tak :) 

KukisTV

Hráč

38
7.3.2022 17:04

Já hledal nespočet hodin, dokonce 24 hodin v kuse a marně, proto nevím jestli jednoduše script obnovuje hráče co zaplatili, nebo je po delší době smaže a já už vlastně nemám šanci.

fikstvUwU

Hráč

16
7.3.2022 21:17

Já to auto našel úplnou náhodou když jsem šel natankovat hele :D pak k němu bylo jen Goblin Car tak jsem zapl James Bond schopnosti a pátral jsem.


Powered by LeoSight IFS
LT~56